Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Úžasné TV TIPY: Čakajú vás odvážni bojovníci, komplikovaná láska i oscarový megahit

(Zdroj: YouTube/BONTONFILM SK)

Tento týždeň si príde na svoje každý. Citlivejším povahám učaruje napínavá lásky Hardina a Tessy. Naopak, akčnejšie typy sa môžu tešiť na múmie či Jackieho Chana.

PONDELOK 22:00 Markíza - After: Bozk

Tessa je slušne vychované dievča, ktoré randí s milým, spoľahlivým chlapcom. V živote má jasný cieľ, ambície a matku, ktorá dohliada, aby to tak zostalo. Na vysokú školu nastupuje s jasnými predstavami o vlastnej budúcnosti a plná odhodlania. Stretnutie s temným a tajomným Hardinom Scottom, príťažlivým zádumčivým rebelom, ju však donúti položiť si otázku, čo sama o sebe vie a čo od svojho života očakáva...

UTOROK 20:30 JOJ Plus - Múmia

Pred dvetisíc rokmi v Egypte sa veľmi ambiciózna princezná Ahmanet chystá na prevzatie vlády v krajine po svojom otcovi a pre naplnenie svojho cieľa sa neváha spojiť s temnými silami a vykonávať veci, z ktorých tuhne krv v žilách. Za svoje činy bola potrestaná mumifikáciou zaživa a pochovaná tak, aby ju nikto nenašiel. O dvetisíc rokov neskôr sa v mieste jej večného odpočinku ocitli dobrodruh Nick Morton a archeologička Jenny Halsey.

STREDA 20:30 JOJ Plus - Mýtus

Jackie Chan hrá archeológa Jacka, ktorý má záhadné sny o minulosti - ako bojovník zo starých čias v Číne. Keď ho požiadajú o spoluprácu pri pátraní po mauzóleu prvého čínskeho vládcu, minulosť sa zrazí s prítomnosťou a Jack zistí, že jeho sny sa zakladajú na faktoch.

ŠTVRTOK 20:30 Dajto - Posledná pevnosť

Príbeh z väzenského prostredia, do ktorého prichádza nový väzeň - bývalý generál, aby tu strávil desať rokov. Postupne odhaľuje zákulisie väznice a vzťahy v nej. Pomáha spoluväzňom nájsť silu bojovať proti nespravodlivosti a útlaku.

PIATOK 20:30 JOJ Plus - Marťan

Pred šiestimi dňami sa astronaut Mark Watney ako jeden z prvých ľudí prešiel po Marse. Teraz ale asi bude prvým človekom, ktorý tam zomrie... sám a bez spojenia so Zemou. Marka a jeho kolegov zastihla prašná búrka a on v nej skoro zomrel. Má k dispozícii len obmedzené zásoby, a preto musí využiť všetok dôvtip, invenciu a technické znalosti, aby nie len prežil, ale takisto aby našiel spôsob, ako vyslať signál na Zem, že je nažive. 



SOBOTA 20:35 JOJ - Mulan

Keď cisár Číny vydá nariadenie, že jeden muž z rodiny musí slúžiť v cisárskej armáde na obranu krajiny pred nájazdníkmi zo severu, Hua Mulan, najstaršia dcéra cteného bojovníka, zaujme miesto svojho chorého otca. V prestrojení za muža prekonáva Hua Jun nástrahy na každom kroku svojej cesty a učí sa využívať svoje vnútorné sily a prijímať svoj skutočný potenciál. Táto epická cesta z nej nielen urobí cteného bojovníka, ale vyslúži jej aj rešpekt vďačného národa... a hrdého otca.

NEDEĽA 20:00 HBO - Duna

Padišáh imperátor zverí správu nad Arrakisom a s ňou aj komplikovanú ťažbu neobyčajnej látky vojvodovi rodu Atreidov. Celá anabáza je ale súčasťou sprisahania, z ktorého sa podarí vyviaznuť len vojvodovmu synovi Paulovi a jeho matke, ktorí utečú do púšte. Ich jedinou nádejou sú nedôverčiví domorodí obyvatelia fremeni, schopní trvalo prežiť vo vyprahnutej pustatine. Mohol by Paul Atreides byť spasiteľom, na ktorého tak dlho čakajú?


 

Viac o téme: TV tipyMúmiaMarťanPosledná pevnosťDunaAfter: Bozk
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu