Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Najnovšie TV TIPY obohatili legendárne mená: Nenechajte si ujsť prvého muža vo vesmíre či anglickú kráľovnú

(Zdroj: YouTube/Televízia JOJ)

Milovníci komédií sa môžu tešiť na Adama Sandlera a Drew Barrymore a ich strasti na rodinnej dovolenke. V českej komédii vás zas pobaví Bolek Polívka či Zdenka Studenková.

PONDELOK 20:30 Jednotka - Kráľovná Alžbeta: Zlatý vek

Postavila sa voči najmocnejšej armáde sveta. Unikla pokusu o atentát. Kvôli vyššiemu záujmu obetovala svoju lásku a nechala popraviť svoju príbuznú. Volala sa Alžbeta a predovšetkým vďaka nej sa môže Británia chváliť prívlastkom Veľká. Historická dráma Kráľovná Alžbeta: Zlatý vek je pokračovaním deväť rokov starej snímky Kráľovná Alžbeta, nominovanej na sedem Oscarov, ktorá ako prvá upozornila na nesporný talent herečky Cate Blanchett.

UTOROK 20:00 JOJ Plus - Gagarin: Prvý vo vesmíre

Príbeh prvého muža vo vesmíre.V pretekoch do vesmíru už chýba len prekonať poslednú hranicu a úchvatná brána ku hviezdam sa otvorí. Kto bude prvý?

STREDA 20:30 Markíza - Flint: Otrávené mesto

Strhujúci skutočný príbeh o kríze, ktorá otriasla americkým národom. Skupina odvážnych žien odhalila v meste Flint v americkom štáte Michigan najväčší ekologický škandál našej generácie. Iza Banksová, LeeAnne Waltersová, Melissa Maysová a Nayyirah Shariffová spojili svoje sily po zistení, že pitná voda vo Flinte je kontaminovaná, čo má za následok zničujúce zdravotné problémy pre ich rodiny. Latifah si zahrala aj jednu z hlavných úloh. Cher sa aktívne zapájala do pomoci obyvateľom Flintu, okrem iného im darovala státisíce fliaš čistej balenej vody.

ŠTVRTOK 20:00 JOJ Plus - Dlhá noc na prežitie

Čas vypršal. Čo urobíme? Doktora a jeho rodinu prepadnú dvaja zločinci na úteku a požadujú okamžitú lekársku pomoc. 

PIATOK 20:00 JOJ Plus - Stratený svet: Jurský park

Prešli už štyri roky od desivého dobrodružstva na ostrove Nubar, kde miliardár John Hammond otvoriť veľkolepý Jurský park. Matemetik Ian Malcolm, účastník vtedajších udalostí, príde na pozvania Hammonda do jeho sídla. Hammond mu prezradí, že na ostrove Sorna, neďaleko od Nubaru, bola takzvaná stanica B, kde klonovali jaštery pre Jurský park. Zničil ju síce hurikán, ale proti všetkým očakávaniam zvieratá prežili a nedávno na ostrove napadli dcéru milionára Bowmana.

SOBOTA 20:30 Markíza - Dovolenka za trest

Po katastrofálnom rande na slepo sa single rodičia Lauren a Jim zhodnú iba na jedinej veci: že už nikdy nechcú jeden druhého vidieť. Každý z nich sa však spolu s deťmi rozhodne pre dokonalú rodinnú dovolenku. Ich nadšenie opadne vo chvíli, keď zistia, že apartmán v luxusom africkom safari rezorte budú po celý týždeň obývať spoločne.

NEDEĽA 20:30 DOMA - Manžel na hodinu

Manžel na hodinu je pokračovaním úspešnej českej komédie z roku 2014 Hodinový manžel. Sleduje ďalšie osudy štvorice hráčov vodného póla z Nymburku, ktorí začali pracovať ako hodinoví manželia - Milana, Honzu, Jakuba a Kryštofa . Milanov vzťah k doktorke Eliške sa sľubne vyvíja, a keď sa ju Milan konečne odhodlá požiadať o ruku, vyzerá to, že svadbe už nič nestojí v ceste. Teda okrej jednej "maličkosti" - Milan je stále ženatý so Slovenkou Jankou, matkou Kryštofa, s ktorou sa pred rokmi akosi zabudol rozviesť.

Viac o téme: Kráľovná AlžbetaDovolenka za trestFlint: Otrávené mesto
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu