Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Čaká vás týždeň plný akcie i humoru: TV TIPY predstavia Brucea Willisa či francúzsku klasiku

(Zdroj: repro foto/Youtube/Unifrance/Taxi 2)

Tradičné televízne tipy nevynecháme ani na začiatku tohto týždňa. Nenechajte si ujsť pokračovanie príbehu o policajných kadetoch či tuhý boj o život odohrávajúci sa na letisku.

PONDELOK 20:30 JOJ PLUS - Prci, Prci, Prcičky: Pikantné pokušenie

Panictva sa zbavili, túžby po sexe nie. Nemotorný Jim Levenstein, sympatický Kevin Myers, športovec Oz, intelektuál Finch a frajer Stifler majú za sebou prvý rok na univerzite a pred sebou prázdniny. Prenajatý dom na pláži dáva každému z nich vlastnú a celkom jasnú predstavu o tom ako ideálne vyplniť dni voľna a pokračovať v sexuálnom dozrievaní.

UTOROK 20:30 DAJTO - Da Vinciho kód

V Paríži bol zavraždený hlavný správca Louvru, Jacques Sauniére. Ešte než zomrel, stačil okolo seba naznačiť niekoľko symbolov a šifier. Policajný kapitán Bezu Fache povolá na miesto vraždy newyorského univerzitného profesora a uznávaného symbológa Roberta Langdona, ktorý bol momentálne na prednáškovom turné v Paríži.

STREDA 20:00 PRIMA MAX - Tri dni k slobode

Život profesora Johna Brennana prebieha pokojne až do tej chvíle, keď zatknú jeho ženu Laru. Je obvinená z vraždy, ktorú, ako tvrdí, nespáchala. John zostane sám na výchovu ich syna. Naďalej prednáša na univerzite a snaží sa udržať rodinu pohromade.

ŠTVRTOK 20:30 JOJ PLUS - Robin Hood

Ostrieľaný bojovník Robin z Loxley a jeho maurský veliteľ Malý John sa po dlhých rokoch strávených na križiackych výpravách vracajú domov. Anglicko sa však veľmi zmenilo - všade vládne korupcia a strach. Preto im nezostáva nič iné, len opäť zobrať do rúk zbrane a postaviť sa na odpor.

PIATOK 20:30 DAJTO - Policajná akadémia 5 

Mahoney starú partiu opustil, no mnohí ďalší zostali, a tak sa môžete znova stretnúť s mohutným Mosesom Hightowerom, citlivým na každú narážku týkajúcu sa farby pleti, imitátorom zvukov Larvellom Jonesom a ďalšími. Všetci sa vydávajú na prázdniny do Miami Beach, kde sa koná kongres policajných náčelníkov.

SOBOTA 20:30 DAJTO - Taxi, Taxi

Taxikár Daniel, svojský "majster rýchlosti", ktorý sa priplietol k veľkému kriminálnemu prípadu, pomáha svojmu priateľovi policajtovi Emilovi v boji proti zločincom.

NEDEĽA 20:15 PRIMA COOL - Smrtonosná pasca 2

Znova sú tu Vianoce a detektív John McClane čaká na letisku na prílet manželky Holly, s ktorou sa po udalostiach v budove Nakatomi dali znovu dohromady. Letisko však obsadia teroristi, plánujúci oslobodenie zatknutého kokaínového mafiána, generála Esperanzu. V stávke sú životy stoviek ľudí, pasažierov lietadiel, ktoré musia v snehovej búrke krúžiť nad odstaveným letiskom.

Viac o téme: Robin HoodSmrtonosná pasca 2Tri dni k slobode
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu