Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Čaká nás romantika, napätie ale i smiech: Nenechajte si ujsť nové TV TIPY s hviezdnym obsadením

(Zdroj: Youtube / Filmy Youtube)

Nasledujúci filmový týždeň vám prinesie z každého rožka troška. Začiatok týždňa vám spríjemnia komédie s Dwayne Johnsonom, Zacom Efronom, Michaelom Douglasom, Robertom De Nirom, Morganom Freemanom, potom vám Arnold Schwarzenegger aj Denzel Washington prinesú trochu adrenalínu a cez víkend vaše srdcia dojme Patrick Swayze i príbeh oddaného chlpáča.

PONDELOK 20:30 Dajto - Bláznivá hliadka

Jon a Frank práve nastúpili do Californskej motorizovanej dialničnej hliadky - California Highway Patrol (CHP), každý však z iných dôvodov. Jon sa snaží dať znova do poriadku svoj život I manželstvo a Frank je zase tajný federálny agent, vyšetrujúci mimoriadnu lúpež v ktorej môže mať prsty niekto zvnútra CHP. Na prvý pohľad nerovná dvojica chce dokázať spolu veľké veci, čo sa ľahko povie, ale ťažšie vykoná

UTOROK 20:30 Joj Plus - Frajeri vo Vegas

V Brooklyne všetci poznali túto štvoricu kamarátov, život ich však nakoniec zavial každého inde. Jeden je sám v Brooklyne, druhý so svojou ženou na Floride, tretí žije v Jersey so synom. Z ospalosti ich vytrhne až telefonát toho štvrtého, bohatého právnika z Malibu, ktorý im oznámi, že konečne požiadal svoju o polovicu mladšiu priateľku o ruku. Je rozhodnuté. Stretnú sa v Las Vegas a bude to rozlúčka so slobodou, ako sa patrí. Ako to dopadne? Bude to priadna jazda!

STREDA 20:30 Dajto - Terminátor 3: Vzbura strojov

Keď si Connor a Kate uvedomia, že do príchodu súdneho dňa zostávajú iba tri hodiny, ich jedinou nádejou na prežitie sa stáva replika terminátora T-101 - tajomného a teraz už zastaraného robota, ktorý sa Connora v minulosti pokúšal zabiť. Spoločnými silami musia zvíťaziť nad technologicky vyspelejšou T-X, a odvrátiť tak hrozbu súdneho dňa... Alebo odsúdiť celé ľudstvo na zánik...

ŠTVRTOK 20:30 JOJ Plus - Vládza Paríža

V čase rozkvetu Napoleonovej vlády sa François Vidocq (Vincent Cassel) stal legendou. Slávnemu zločincovi sa podarilo dvadsaťsedemkrát utiecť z najznámejších väzení vo Francúzsku. Po svojom poslednom veľkolepom úteku zmizne z očí podsvetia i verejnosti, žije inkognito ako obchodník s tkaninami a všetci ho považujú za mŕtveho. Zločinecká minulosť ho však dostihne vo chvíli, keď ho bývalí spoluväzni očiernia z vraždy, ktorú nespáchal.

PIATOK 20:00 HBO - Equalizer

Bývalý člen elitnej tajnej vojenskej jednotky predstieral svoju smrť, aby mohol začať nový, pokojný život. Keď však kvôli záchrane mladého dievčaťa musí svoj dobrovoľný odpočinok ukončiť, ocitá sa tvárou v tvár extrémne násilným ruským gangstrom.

SOBOTA 20:30 Doma - Duch

Úspešný bankár Sam White žije spokojne v New Yorku so svojou priateľkou Molly a majú krátko pred svadbou. Ich šťastný život je však násilne zničený: zistenie, že jeho kolega spreneveruje firemné peniaze, totiž stojí Sama život. Pritom však dočasne získal výsadu, že ako neviditeľný sa môže pohybovať medzi živými. Ako duch sa pokúša nadviazať kontakt s Molly, ktorá ho však ani nevidí ani nepočuje. Keďže zistí, že jeho smrť nebola vôbec náhodná, chce nejakým spôsobom varovať Molly. Nadviazať spojenie so svetom živých chce prostredníctvom tak trochu bizarnej černošskej jasnovidky Oda Mae, ktorá funguje ako médium a pomôže tak sprostredkovať správy od Sama.

NEDEĽA 20:30 Doma - Psia duša

Vo filmovom spracovaní obľúbenej knihy W. Bruca Camerona prináša renomovaný režisér Lasse Hallström na plátna kín príbeh oddaného chlpáča, ktorý postupne prichádza na to, že na svet prišiel preto, aby ľudí učil smiať sa a milovať. Duchaplné, dojímavé, a neraz aj vtipné rozprávanie jedného psa ponúka jeho vlastný psí pohľad na medziľudské a ľudsko-psie vzťahy. Okrem iného nám pripomína, že láska nikdy neumiera, skutoční priatelia nás nikdy neopustia a každé stvorenie má na svete svoje jedinečné poslanie. 

Viac o téme: DuchPsia dušaBláznivá hliadka
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu