Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Novembrové TV TIPY sú tu! Za srdce vás chytia príbehy tínedžerov: Trápi ich boj s rakovinou či následky autonehody

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Getty Images)

Tí najmenší sa môžu tešiť na supermaznáčikov v DC lige super zvierat. Podarí sa im zachrániť Metropolis?

PONDELOK 20:30 Jednotka - Tancovať ďalej

Keď Sandra po tridsiatich rokoch manželstva objaví manželovu neveru, okamžite od neho odíde a hľadá útočisko v rodičovskom dome, kde ešte stále žije jej sestra Danie. Obe sestry by len ťažko mohli byť rozdielnejšie a začiatky ich nového spolužitia nie sú jednoduché. Všetko sa však zmení, keď sa Sandra aj s prispením Danie pridá k miestnemu tanečnému krúžku. Na plnenie snov a na lásku totiž nikdy nie je neskoro.

UTOROK 21:45 JOJ - Jedna za všetky

Carly zjistí, že ju jej nový priateľ Mark podvádza a vlastne je to ešte horšie - praskne to tak, že se náhodou stretne s jeho manželkou Kate. Carly sa naraz ocitá v situácii, v ktorej musí utešovať Kate. Ich neočakávané priateľstvo ešte upevní ďalšie nové odhalenie. Mark je obe podvádza k treťou ženou Amber. A tak tieto tri hrdinky spoja svoje sily a vymyslia desivý plán pomsty.

STREDA 20:00 HBO - DC Liga super zvierat

Superpes Krypto a Superman sú nerozluční najlepší priatelia, majú rovnakú superschopnosť a bok po boku bojujú proti zločinu v Metropolis. Keď je Superman a zvyšok Ligy spravodlivosti unesený, musí Krypto presvedčiť svorku z útulku - stavača Ace, brucha prasa PB, korytnačku Merton a veveričku Chip - aby ovládli svoje vlastné novo nadobudnuté schopnosti a pomohli mu superhrdinu zachrániť.

ŠTVRTOK 20:30 Dajto - Šialený Max: Zbesilá cesta

Mad Max: Fury Road je štvrtý film Georga Millera o "Bojovníkovi na cestách" - Šialenom Maxovi. Post-apokalyptický akčný film sa odohráva v najvzdialenejších kútoch našej planéty, v drsnej púštnej krajine, v ktorej je už ľudstvo skoro porazené a takmer všetci medzi sebou bojujú za vlastné životné potreby. V tomto svete ohňa a krvi sú poslednou nádejou lepšej budúcnosti dvaja rebeli na úteku, ktorí by mohli obnoviť poriadok. 

PIATOK 22:00 Jednotka - Mlčanie jahniat

Mladá frekventantka kurzu FBI Clarice Starlingová dostáva prvú dôležitú úlohu vo svojej profesionálnej kariére. Jej nadriadený Crawford ju vzal do tímu, ktorý pátra po viacnásobnom vrahovi, ktorý unáša mladé ženy a doslova ich sťahuje z kože. Novinári ho príznačne nazvali Buffalo Bill.

SOBOTA 20:30 DOMA - Duch 2: Láska navždy

Dvaja zamilovaní tínedžeri Riley a Chris sú rozdelení tragickou autonehodou. Zatiaľ čo Riley sa obviňuje za smrť svojho priateľa, Chris uviazol v limbu. Našťastie obaja nájdu spôsob, ako sa znovu spojiť. V milostnom príbehu, ktorý presahuje všetky aspekty života i smrti, sa Riley a Chris musia podrobiť najťažšej skúške zo všetkých – jeden druhého nechať odísť.



NEDEĽA 20:30 DOMA - Na vine sú hviezdy

Hazel a Gus sú dva výnimoční teenageri, ktorých spája ironický čierny hryzavý humor, pohŕdanie konvenciami a predovšetkým láska. Ich vzťah je o to neobvyklejší, že sa zoznámili a zamilovali na stretnutiach skupiny pacientov bojujúcich s rakovinou.


 

Viac o téme: TV tipyMlčanie jahniatŠialený MaxDC liga super zvierat
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu