Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

"Schatzi" z markizáckeho Dunaja bonzovala na slávneho manžela: Toto prezradila!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: rtvs)

BRATISLAVA - Nepomáha, nie je príliš praktický, ale je super! Aj takýmito slovami komentovala herečka Janka Majeská (40) spolužitie so svojím o 10 rokov starším manželom, známym hercom Marekom Majeským. Sympatická blondínka bola hosťom v šou Neskoro večer, kde Petrovi Marcinovi o sebe čo-to prezradila.

Janu Majeskú môžu Slováci momentálne vidieť v úspešnom markizáckom seriáli Dunaj, k vašim službám, kde stvárňuje Helgu Klausovú. A treba dodať, že túto úlohu stvárňuje priam fantasticky. 


Pozrite si tiež: 

O tomto snívajú všetky Slovenky! Herečka z Dunaja o vzťahu so SEXSYMBOLOM Koleníkom


V súkromí sympatická blondínka nešetrí úsmevom a nechýba jej zmysel pre humor. Jej manželom je herec Marek Majeský, ktorý aktuálne hviezdi napríklad v jojkárskom seriáli Nemocnica. Dvojica má spolu dve krásne dcérky - Emku a Hanku. 

Nedávno zavítala Janka do zábavnej talk šou Petra Marcina - Neskoro večer. Moderátora zaujímalo napríklad to, akým je Marek partnerom a či jej v domácnosti pomáha. Čo mu prezradila, sa dozviete v ukážke. 

 

 

Sledujte šou Neskoro večer v sobotu o 21:35 na Jednotke. Okrem Janky Majeskej vyspovedá Marcin aj influencera Samuela Procházku a členov českej popovej hudobnej skupiny s názvom Mirai.  

Viac o téme: Jana Majeská
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu