Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Rozboril v úplnom úžase: Príbeh tínedžerky, ktorá sa narodila bez rúk, odrovná aj vás!

Vilo Rozboril Zobraziť galériu (3)
Vilo Rozboril (Zdroj: TV Joj)

BRATISLAVA - Keď sa chce, tak sa dá! Aj takéto slová použil v súvislosti so 17-ročnou tínedžerkou Vanesou moderátor Vilo Rozboril. Práve príbeh dievčaťa, ktoré prišlo na svet bez rúk, si budú môcť diváci pozrieť v dnešnom vydaní relácie V siedmom nebi.

Mimoriadne obľúbená relácia V siedmom nebi sa po prestávke vrátila na televízne obrazovky. Diváci ju môžu sledovať každú sobotu o 20:40 na Jojke. Už tradične sú jej súčasťou príbehy ľudí s neľahkým osudom. 

Dnes večer Roboril so svojím tímom bude pomáhať a plniť sny aj 17-ročnej Vaneske, ktorá sa svojím hendikepom nenechá nijako obmedzovať. Aj keď sa narodila bez rúk, usiluje sa žiť naplno. Venuje sa napríklad alpskému lyžovaniu a našu krajinu dokonca reprezentovala na OH v Pekingu. 

Rozboril v úplnom úžase:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Joj)

S blížiacou sa osemnástkou túži Vanesa po vodičskom preukaze. V autoškolách však v súvislosti s jej hendikepom dostávala len zamietavé odpovede. Siedme nebo to však zmení.

Pre mňa je to veľký príbeh toho, že keď sa chce, tak sa dá. keď sa človek do niečoho pustí a zahryzne sa, rozhodne sa, že niečo dokáže, tak to dokáže. Tá sila vôle je neskutočne silná," povedal na margo tohto príbehu Rozboril. 

Viac o téme: Vilo RozborilV siedmom nebiSiedme nebo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu