Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Fehy, ideš! Slovenský obranca sa po zranení vrátil do zostavy Washingtonu

(Zdroj: TASR/AP/Photo/Jeff Chiu)

Asistenciu si v NHL pripísal obranca Martin Fehérváry, ktorý sa po päťzápasovej absencii spôsobenej zranením v dolnej časti tela vrátil do zostavy Washingtonu. Jeho Capitals však prehrali na ľade San Jose 1:2.

Fehérváry asistoval v 37. minúte zápasu San Jose - Washington pri góle Jevgenija Kuznecova, ktorým ruský center vyrovnal na 1:1. Pre slovenského obrancu to bol tretí bod (0+3) v 13. stretnutí sezóny. Sharks však v tretej tretine strhli víťazstvo na svoju stranu, v 53. minúte rozhodol v presilovke Luke Kunin, keď potrestal práve vylúčenie Fehérváryho za nebezpečnú hru so zdvihnutou hokejkou. Slovenský zadák počas 15:08 min. získal aj plusový bod, prezentoval sa dvomi hitmi a jednou strelou.
      Calgary pokorilo úradujúceho šampióna Vegas 2:1 pp, víťazný gól strelil päť sekúnd pred koncom predĺženia obranca Mackenzie Weegar. Pospíšil sa predstavil na krídle tretieho útoku Flames, počas 10:27 min. na ľade zaznamenal jeden hit, Ružička ako center štvrtej formácie odohral 6:54 min. Tréner Flames Ryan Huska v závere zúžil hru na tri päťky a obaja slovenskí útočníci už v kľúčových minútach šancu nedostávali.

Viac o téme: NHLAsistenciaMartin Fehérváry
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu