Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Prvé zábery hollywoodskeho debutu Conora McGregora (35) : Fanúšikovia majú o jeho výkone jasno!

Conor McGregor Zobraziť galériu (2)
Conor McGregor (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Väčšina fanúšikov Conora McGregora (35) netrpezlivo očakáva jeho návrat do klietky, ktorý by podľa jeho slov mal byť v júni tohto roka. Namiesto toho sa však môžu tešiť na jeho hollywoodsky debut vo filme Road House.

Počas marcového turnaja UFC v Las Vegas sa okrem zápasníkov hovorilo aj o americkom hercovi Jakeovi Gyllenhaalovi. Ten totiž v spolupráci s najprestížnejšou organizáciou na svete natáčal remake filmu Road House, ktorý rozpráva príbeh fiktívneho bojovníka Elwooda Daltona.

Jake Gyllenhaal počas natáčania filmu Road House
Zobraziť galériu (2)
Jake Gyllenhaal počas natáčania filmu Road House  (Zdroj: SITA)

Tento počin sa počas včerajšieho dňa dočkal aj prvého traileru, v ktorom sa objavil aj hviezdny Conor McGregor. Ten si podľa všetkého zahrá hlavného záporáka. Mnohí fanúšikovia boli z jeho výkonu milo prekvapení a uviedli, že by mohol byť najlepšou vecou na celom filme.

Niektorí dokonca vtipne poznamenali, že slávny Ír nemusel pri hraní svojej úlohy vôbec nič predstierať, čo mu pridalo na autentickosti. Premiéra tohto filmu je naplánovaná na 21. marec a fanúšikovia si ho budú môcť pozrieť na streamovacej platforme Prime Video.

Viac o téme: Conor McGregor
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu