Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Famózny Austin Reaves: Los Angeles Lakers vyhrali vďaka jeho sezónnemu maximu

(Zdroj: TASR/AP Photo/Steven Senne)

Basketbalisti Los Angeles Lakers zvíťazili v noci na piatok v zámorskej NBA na palubovke lídra súťaže Bostonu 114:105. Pomohol im k tomu najmä Austin Reaves, keď dosiahol sezónne maximum 32 bodov.

Austin Reaves sedemkrát skóroval spoza trojkového oblúka, čo je jeho kariérne maximum. Hosťom pritom chýbali najväčšie hviezdy LeBron James a Anthony Davis. James nehral pre zranenie ľavého členka a Davis má problémy s achillovou šľachou a ľavým bedrom. V drese domácich dal Jayson Tatum 23 bodov. Celtics prehrali doma tri z uplynulých piatich duelov.
      New York Knicks zdolal Indianu 109:105, Jalen Brunson pomohol k triumfu 40 bodmi. Pre domácich to bolo deviate víťazstvo v sérii.
      Donovan Mitchell z Clevelandu zaznamenal 25 bodov a sedem asistencií a pomohol svojmu tímu k víťazstvu na palubovke Memphisu 108:101. Cavaliers si pripísali dvanásty triumf z uplynulých trinástich zápasov.
      Utah prehral doma s Philadelphiou 124:127, v drese 76ers zažiaril Tyrese Maxey. Dosiahol kariérne maximum 51 bodov a pomohol tímu prekonať absenciu hviezdneho Joela Embiida. Embiid má poranený meniskus v ľavom kolene a vynechá minimálne víkendové zápasy. Na zápas v Utahu bol pripravený na lavičke, ale magnetická rezonancia odhalila jeho zranenie.
      

Viac o téme: NBABasketbalAustin Reaves
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu