Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Futbalista v Opere: Juraj Kucka si prebral hneď dve ocenenia

Juraj Kucka
Juraj Kucka

Juraj Kucka sa počas pondelkového galavečera Športovec roka tešil z dvoch najvyšších ocenení pre kolektívy. Ako člen futbalovej reprezentácie vystúpil na prvú priečku a so Slovanom Bratislava získal druhé miesto.

S oboma tímami má za sebou veľmi úspešné obdobie, ktoré môže v najbližších mesiacoch ešte vylepšiť. V Opere Slovenského národného divadla v Bratislave bol na pódiu prebrať iba cenu pre hráčov Slovana, no na slávnosti priznal, že aj on by dal prvé miesto reprezentačnému výberu. "Je to parádny pocit, čo môže byť lepšie ako prvé a druhé miesto. Za reprezentáciu ma neoslovili, aby som ich išiel reprezentovať, tak som tu za Slovan. Ale myslím si, že hlavné ocenenie si zaslúži reprezentácia, i keď aj Slovan dokázal veľké veci," povedal.
      Za národný tím prevzal ocenenie pre najlepší kolektív roka tréner Francesco Calzona spolu s bývalým kapitánom Marekom Hamšíkom, ktorý už definitívne ukončil kariéru a presunul sa do realizačného tímu. "Už sme sa dlho nevideli, tak je pekné zase vidieť po dlhšej dobe trénera," povedal Kucka, ktorý sa s oboma zvítal krátko pred začiatkom slávnosti.

Viac o téme: SlovanJuraj KuckaFutbal
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu