Streda26. jún 2024, meniny má Adriána, zajtra Ladislav, Ladislava

Španielsky futbalista prišiel kvôli vážnemu zraneniu o EURO: Náladu si však zlepšil svadbou s touto kráskou!

Isco Zobraziť galériu (2)
Isco (Zdroj: SITA)

MADRID - Počas tejto sezóny to vyzeralo tak, že si španielsky futbalista Isco (32) spomenul na svoje najlepšie futbalové časy. Záver sezóny však pre neho nedopadol príliš dobre. V polovici mája si totiž zlomil lýtkovú kosť a prišiel tak o šancu dostať sa na EURO. Na toto sklamanie však zabúda vedľa svojej nádhernej partnerky, ktorú si pred pár dňami zobral za ženu.

V posledných rokoch sa kariéra šikovného stredopoliara neuberala tým najlepším smerom. V Reale Madrid, v ktorom hrával od roku 2013, príliš nenastupoval a tak počas leta 2022 odišiel do Sevilly. Jeho pôsobenie však trvalo len rok a skončilo ďalším neúspechom. Jeho kroky napokon viedli do Realu Betis, kde zažil najlepšiu sezónu za posledné roky. 

Isco
Zobraziť galériu (2)
Isco  (Zdroj: SITA)

Jeho výkony neunikli ani španielskej reprezentácii a tréner Luis de la Fuente povedal, že je jeho veľkým fanúšikom. Mnohí si tak mysleli, že sa dostane aj na EURO a v Nemecku si tak oblečie dres svojej krajiny po prvýkrát od roku 2019. Tieto plány však skrížila zlomeniny lýtkovej kosti, ktorú Isco utrpel 16. mája na pôde Las Palmas.

Do záverečnej nominácie sa tak nedostal a po výbornej sezóne to bolo pre 5-násobného víťaza Ligy majstrov obrovské sklamanie. Vyrovnať sa s celou situáciou mu pomáha hlavne jeho rodina na čele s dlhoročnou partnerkou Sarou Sálamo (32).

S obľúbenou španielskou herečkou sa dal dokopy v roku 2017 a počas ich vzťahu sa im narodili tri deti. Svoju lásku spečatili pred pár dňami, kedy si povedali svoje áno. Zábery zo svadby obaja zdieľali na sociálnej sieti Instagram a v komentároch im okamžite gratulovalo množstvo ľudí. 

Viac o téme: Isco
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu