Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Milujem Slovensko po dvestý raz! Ako sa osvedčia súrodenecké dvojice?

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: RTVS)

Šou Milujem Slovensko nie je len o našej krajine, ale aj o ľuďoch, ktorí v nej bývajú a tvrdia, že ju milujú. Ich schopnosti a vedomosti v ďalšej sérii súťaže opäť overí tandem Adela Vinczeová a Dano Dangl.

V piatok 2. februára o 20.30 h na Jednotke pokračuje 14. séria šou Milujem Slovensko jubilejnou 200. epizódou. Moderátor Martin Nikodým privíta v štúdiu opäť dva súťažné tímy zložené tentoraz zo súrodeneckých dvojíc. Pod vedením kapitánky Adely Vinczeovej bude súťažiť Veronika Nízlová, Andrea Sabová a Adam Pavlovčin. V tíme Dana Dangla bude proti ním stáť trojica Daniela Nízlová, Dávid Hartl a Radka Pavlovčinová.

Milujem Slovensko po dvestý raz! Ako sa osvedčia súrodenecké dvojice? (Zdroj: RTVS)

Súťažno-zábavná šou Milujem Slovensko sa na obrazovkách RTVS prvýkrát objavila 1. apríla v roku 2013. Odvtedy bolo odvysielaných neuveriteľných 13 sérií a v aktuálnej štrnástej sa relácia dočkala jubilejnej 200. epizódy, ktorú diváci uvidia práve 2. februára. Pri tejto príležitosti plnej symbolického čísla „2“ sa v štúdiu proti sebe v súťažných tímoch postavia súrodenecké dvojice, ktoré doplnia plejádu stoviek hostí. Tí sa počas takmer 11 rokov vystriedali v štúdiu Milujem Slovensko. Aj súťažné úlohy budú plné spomínania na históriu relácie a nebude chýbať množstvo zábavných momentov, dokonca ani torta!

Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu