Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Tragédia! Zomrel jeden z málo známych hrdinov Simpsonovcov

Larry (vľavo) Zobraziť galériu (2)
Larry (vľavo) (Zdroj: X The Simpsons Theory)

Oddaní fanúšikovia seriálu Simpsonovci sú veľmi smutní. Tvorcovia nechali zomrieť jednu z postáv, ktorá bola súčasťou osadenstva Očkovho baru.

Málo známa postava Larryho sa v seriáli vyskytovala už od začiatku, teda takmer tridsaťpäť rokov. V bare u Očka ostala prázdna jedna z barových stoličiek. Tvorcovia seriálu v 35. sérii v dieli Cremains of the Day nechali zomrieť jednu z postáv. Plešivejúci Larry mal fiktívnych 42 rokov a v bare často sedel vedľa svojho priateľa Sama. Homer a jeho priatelia Lenny, Carl a Očko idú na výlet, aby rozprášili jeho popol. Cítia sa mizerne, keď si uvedomia, že toho chlapa sotva poznali. Ako uvádza český denník iDnes.cz, Larryho matka im navyše povie, že Očka a jeho hostí považoval Larry za svojich najlepších priateľov a poprosí ich, aby jej rozpovedali nejakú peknú spomienku. Partia si teda vymyslí falošný príbeh z rybačky.

MAUDE FLANDERS, Simpsonovci
Zobraziť galériu (2)
MAUDE FLANDERS, Simpsonovci

O konci jednej z postáv píše napríklad New York Post či nemecký Bild. Zatiaľ čo príležitostní fanúšikovia si na Larryho spomenú len zriedka, navyše vôbec nepoznali jeho meno, skalní priaznivci seriálu sú smutní. „Nemôžem uveriť, že včera v noci nechali v Simpsonoch zabiť Larryho Dalrymplea,“ píše jeden z užívateľov na sociálnych sieťach. Ďalší dodáva, že potrebuje minútu, aby túto správu rozdýchal. Vznikol dokonca špeciálny hashtag #RIPLarry. Postava Larryho sa v seriáli objavila hneď v prvých dieloch v epizóde Homerova odysea. Bola jednou z vedľajších postáv a priveľa toho za takmer 35 rokov nenahovorila. Larry prvýkrát prehovorí v 2. sérii v dieli, kde Barta zrazí auto. Opilec pozrie na Marge a vykríkne: „Čo je to za ženskú?“ Okrem Larryho záľuby v popíjaní a nesúvislého mrmlania sa teda o ňom vedelo len málo. 

 

Viac o téme: SmrťSimpsonovciSeriál
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu