Streda26. jún 2024, meniny má Adriána, zajtra Ladislav, Ladislava

Tieto hviezdy vám neujdú: Česko Slovensko má talent s novými porotcami!

Mária Čírová Zobraziť galériu (3)
Mária Čírová (Zdroj: TV JOJ)

Novinky v ČSMT: Mareš, Čírová a Burešová posilnia porotu! Pripravte sa na explóziu talentu, emócií a zábavy! Česko Slovensko má Talent prichádza s množstvom vzrušujúcich noviniek.

Po jedenástich rokoch sa vracia ikona českej televíznej scény Leoš Mareš! A to nie je všetko. Tešiť sa môžete aj na nové pôvabné porotkyne. Česko Slovensko má talent vás bude baviť na JOJke a Prime aj tento rok. Obľúbená šou však prichádza s úplne novým porotcovským zložením. Na scénu prichádza Leoš Mareš, Mária Čírová a Eva Burešová! Leoš Mareš sa stane súčasťou stálej poroty, Mária Čírová a Eva Burešová sa budú striedať s Dianou Mórovou a Martou Jandovou. Na televíznych obrazovkách sa talentová porota ukáže v rôznych formáciách. Každá časť bude pre divákov iná a rôznorodá! „Som nadšená, že môžem byť súčasťou tohto projektu. Vždy som verila v silu talentu a v to, že každý človek má v sebe niečo výnimočné. Teším sa, že budem môcť byť pri tom, keď budú súťažiaci prezentovať svoje schopnosti a sny. Pre mňa je dôležité hlavne podporiť a inšpirovať všetkých, ktorí sa odvážia vystúpiť na pódium. Verím, že táto skúsenosť bude obohacujúca pre nás všetkých,” prezradila Mária Čírová.

Tieto hviezdy vám neujdú:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV JOJ)

Po trinástich rokoch sa do šou vracia aj Eva Burešová. V minulosti sa charizmatická speváčka a herečka zúčastnila v šou ako súťažiaca. So svojím spevom sa dostala až do finále. Talent bol pre ňu skvelým odrazovým mostíkom do sveta šoubiznisu. Teraz je pripravená svoje skúsenosti odovzdať ďalej. „Na hosťovanie v porote šou Česko Slovensko má talent sa veľmi teším. Vraciam sa vlastne tam, kde sa to všetko začalo. Za dobu, odkedy som bola v šou po prvýkrát, som nabrala veľa skúseností, a preto dúfam, že dám do šou to, čo mám,” uviedla Eva Burešová. Okrem Evy Burešovej sa vracia do šou aj Leoš Mareš! Jeho nezameniteľný štýl, vtip a šarm divákom určite chýbal. Leoš Mareš bude spolu s Jarom Slávikom a Jakubom Prachařom patriť do stálej trojice, ktorú budeme môcť vidieť počas všetkých epizód. „Po jedenástich rokoch sa vraciam do mojej obľúbenej šou – najväčšej talentovej šou na svete, ktorá mi kedysi prvýkrát v mojom živote ponúkla miesto v porote. Veľmi sa na návrat teším a ešte viac sa teším na svojich kolegov z poroty. Zatiaľ som mal tú česť iba s Jarom Slávikom. Za tých jedenásť rokov sa stalo veľa vecí a dúfam, že mne moje skúsenosti zo šoubiznisu pomôžu za porotcovským stolom a nesklamem divákov Česko Slovensko má talent,” povedal o účinkovaní v šou známy moderátor.

Tieto hviezdy vám neujdú:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV JOJ)

Prítomnosť Leoša Mareša v porote je prísľubom pre divákov i pre súťažiacich. Mareš je známy svojou schopnosťou rozpoznať skutočný talent a jeho charizmatické vystupovanie vždy pridá na dynamike každej šou. Jeho návrat je jednou z najväčších noviniek tejto sezóny a očakáva sa, že prinesie množstvo nezabudnuteľných momentov. Nakrúcanie obľúbenej šou sa už začalo a atmosféra na pľaci je plná zábavy a nadšenia. Moderátorsky nás bude opäť baviť Jasmina Alagič a David Gránský. Nové epizódy sľubujú kombináciu strhujúcich výkonov, napätia a nezabudnuteľných zážitkov, ktoré si diváci rozhodne spoločne s novou porotou obľúbia.

Viac o téme: Leoš MarešMária ČírováČesko Slovensko má Talent
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu