Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Ďalší fešák v pokračovaní 50 Shades of Grey: Popletie hlavu hlavnej hrdinke?

Tyler Hoechlin Zobraziť galériu (2)
Tyler Hoechlin (Zdroj: SITA)

V pokračovaní romantickej drámy Päťdesiat odtieňov sivej (2015) sa predstaví aj americký herec Tyler Hoechlin. Dvadsaťosemročný rodák z Kalifornie stvárni spisovateľa Boycea Foxa, ktorý pracuje s Anastasiou Steele. Film s názvom Fifty Shades Darker by sa mal dostať do amerických kín 10. februára 2017.

V úlohe Christiana Greya sa opäť predstaví Jamie Dornan. Spomínanú Anastasiu Steele sa si znovu zahrá Dakota Johnson. Herecké obsadenie dopĺňajú Bella Heathcote, Kim Basinger a Eric Johnson. Réžie sa ujal James Foley, ktorý sa s Niallom Leonardom podieľal aj na scenári.

Tyler Hoechlin
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: cloudpix.co)

Foley pritom nakrúti okrem adaptácie knihy Päťdesiat odtieňov temnoty (2012) aj filmové spracovanie románu Päťdesiat odtieňov slobody (2012) anglickej spisovateľky E. L. James. Niall Leonard, ktorý je manželom 52-ročnej autorky, sa bude podieľať aj na scenári tretieho filmu. Snímku s názvom Fifty Shades Freed by mali v amerických kinách začať premietať 9. februára 2018. Zahrajú si v nej opäť napríklad Dornan a Johnson.


Mohlo by vás zaujímať:50 odtieňov sivej: Pikošky o knihe a filme, ktoré ste nečakali


Tyler Hoechlin sa predstavil napríklad v snímkach Cesta do zatratenia (2002) a Týždeň bez záväzkov (2011). Zahral si tiež v seriáloch Vtierka Castle (2009) či Teen Wolf (2011).

Viac o téme: Fifty Shades DarkerTyler Hoechlin
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu