Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Slávnostná PREMIÉRA filmu Wonka: SuperStaristka žiarila... A ukázala vypracované bruško!

Zobraziť galériu (12)
(Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - V utorok večer sa v bratislavskom Lamači konala slávnostná premiéra novinky s názvom Wonka. Ide o príbeh čokoládového kúzelníka, ktorého poznáme z filmu Charlie a továreň na čokoládu. Novinku si nenechala ujsť ani superstaristka Natália Hatalová (34). Počas večera zažiarila a ukázala vypracované bruško!

V roku 2005 uzrel svetlo sveta film s názvom Charlie a továreň na čokoládu. Jednu z hlavných postáv - Willyho Wonku - v ňom stvárnil Johnny Depp. Aktuálne do slovenských kín mieri novinka, ktorá rozrozpráva príbeh práve tohto čokoládového kúzelníka. Vo filme s názvom Wonka však hlavnú postavu nestvárňuje Depp, ale Timothée Chalamet. 

Ako sa mu túto postavu podarilo stvárniť, bola zvedavá aj bývalá superstaristka a muzikálová herečka Natália Hatalová. Tá sa starala aj o hudobné osvieženie večera a bola aj jeho ozdobou. Zažiarila v trblietavom overale, ktorý dal vyniknúť jej perfektnej postave. Krátky top odhalil jej vypracované bruško... No vyzerala doslova ako disko kráľovná. Veď pozrite!

Slávnostná PREMIÉRA filmu Wonka:
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Slávnostná PREMIÉRA filmu Wonka:
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Viac FOTO z premiéry nájdete v GALÉRII»

Viac o téme: WonkaNatáia Hatalová
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu