Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Predstavili NOVÉHO Willyho Wonku: Johnnyho Deppa vo filme NAHRADÍ tento herec!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: Warner Bros.)

BRATISLAVA - Zistite, ako sa z Willyho stal Wonka! Johnnyho Deppa, ktorý túto postavu stvárnil v dospelosti, v novom filme nahradí iný herec. Úlohu získal Timothée Chalamet a 14. decembra v kinách zistíme, ako sa stal majiteľom továrne, ktorá mnohým zmenila detstvo... Film Wonka sa predstavuje prvým trailerom!

Willyho spoznávame ako vášnivého milovníka čokolády, ktorý cestuje po svete a zdokonaľuje sa vo svojom remesle – procese jej výroby. Keď sa však vracia domov a chce svoj sen o predaji vlastnej čokolády premeniť na realitu, zisťuje, že bude musieť čeliť neprajnému Čokoládovému kartelu a ziskuchtivej pani Drhnej. Zvíťazí jeho dôvtip, talent, sila priateľstva a fantázie? Podarí sa mu otvoriť si vysnívanú predajňu?

Predstavili NOVÉHO Willyho Wonku:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Continental Film)

Chalamet, ktorý patrí medzi najväčšie hviezdy súčasnosti vďaka filmom Interstellar, Duna či K zemi hľaď!, si podľa prvých záberov titulnú úlohu vyslovene užíva a stáva sa Wonkom telom i dušou. Je odhodlaný naplniť svoje túžby a využiť pritom všetko, čo sa naučil a čím bol obdarený. S čokoládou dokáže robiť skutočné divy a okrem klasickej horkej, bielej či orieškovej vám vykúzli pokojne aj Letoládu – čokoládu, po ktorej vzlietnete! 

Okrem neho sa môžeme tešiť napríklad aj na Rowana Atkinsona, ktorý je u nás známy najmä ako Mr. Bean či agent Johnny English, alebo na Oliviu Colman, držiteľku Oscara, ktorá zahviezdila v snímkach ako Vražda v Orient Exprese či Favoritka. Hugh Grant, herecká legenda svetovo preslávená najmä vďaka romantickým komédiám ako Notting Hill či Láska nebeská, prekvapil, keď sa v traileri Wonku objavil ako Umpa-Lumpa - tancujúci škriatok, akých bude neskôr Wonka vo svojej továrni na čokoládu zamestnávať! A ten keď raz začne tancovať, už sa nezastaví...

Predstavili NOVÉHO Willyho Wonku:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Continental Film)

Predstavili NOVÉHO Willyho Wonku:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Continental Film)

Film Wonka, ktorý nakrútil režisér Paul King (Paddington, Paddington 2) prinesie do slovenských kín distribučná spoločnosť Continental film. Tešiť sa môžeme na verziu v pôvodnom znení s titulkami, ale aj na verziu v slovenskom dabingu.

Viac o téme: Johnny DeppTimothée ChalametWonka
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu