Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Filmový trhák DC, české komédie aj akcia: Skvelé TV TIPY, pri ktorých sa zamilujete aj do seriálu

(Zdroj: Photo © Warner Bros., Photo © Bioscop)

Začal sa nám nový týždeň a my vám opäť prinášame vaše obľúbené TV TIPY. Tento týždeň sa môžete tešiť na komédie, akčné filmy, ale aj filmový hit z dielne DC s názvom Aquaman. Milovníci českých komédií si prídu na svoje s Chlapom na střídačku, no najmä s vlaňajším filmom 3Bobule. Výnimočne vám dávame tip aj na seriál, od ktorého sa nebudete môcť odtrhnúť.

PONDELOK 20:30 Jednotka - Bratia

Keď úspešný Pietro po úraze stratí pamäť, jeho detinský brat Francesco musí po prvýkrát vo svojom živote dospieť. Snaží sa ho znovu učiť to, čo zabudol, no jeho povrchné pokusy nie sú veľmi úspešné a často sú terčom kritiky jeho susedky. Náhodné stretnutie Pietra presvedčí, že nikdy nedokážeme zabudnúť na tých, ktorých sme naozaj milovali.

UTOROK 20:30 JOJ Plus - Banková lúpež 2

Budova Federálnej rezervnej banky v New Yorku je neustále plná ľudí, priťahuje zákazníkov aj zvedavých turistov, ktorý ju radi obdivujú ako historickú pamiatku. Jedného dňa sa všetci návštevníci spolu s personálom ocitnú v pasci, keď budovu prepadne ozbrojená skupina a všetkých prítomných vezme ako rukojemníkov. Na scénu prichádzajú vyjednávači newyorského policajného zboru aj FBI, ale po prelustrovaní ich techniky, zbraní, počítačov a telefónov vyjde najavo, že zločinci ktorým čelia, nie sú obyčajní bankoví lupiči.


Ktoré hviezdy zničili najviac áut? REBRÍČEK TOP 10: Toto sú najnebezpečnejší hollywoodski vodiči!


Neprišli ukradnúť zlato, ktoré im doslova leží pri nohách, o čom svedčí ich nezáujem o hory zlatých prútov, ktoré majú na dosah, hneď ako vstúpia do trezoru. Nie, hľadajú niečo úplne iné - sú tu pre nacistické zlato. Policajný detektív a vyjednávateľ Remy Darbonne a agentka FBI, dr. Brynn Stewartová, vidia isté podobnosti s neslávne známou „nacistickou diamantovou lúpežou“ z roku 2006, ale ich špekulácie vyvolávajú iba viac otázok než odpovedí. 

Nemilosrdná a prefíkaná Ariella Barashová, ktorá vedie bandu bankových lupičov, nečakane odhalí svoju identitu a vysvitne, že patrí medzi najhľadanejších zločincov krajiny. Jej súčasná akcia nejako súvisí s aktérmi legendárnej lúpeže z roku 2006. Lenže ako? Vyšetrovatelia nedokážu odhaliť jej skutočné zámery a ciele a čas pracuje proti nim. S pribúdajúcimi minútami rukojemníckej drámy je konfrontácia oboch strán stále temnejšia a smrteľnejšia, pretože pomaly vychádza najavo pravý dôvod lúpeže.

STREDA 20:15 Dajto - Likvidátor

Existujú ľudia, ktorí riskujú všetko, aby odhalili podvod, vraždu, zlo a korupciu. Dostávajú sa do Federálneho programu na ochranu svedkov a veria, že sú v bezpečí. A potom niekto, kto pozná ich tajomstvo ich zradí a nechá napospas tým, ktorí by ich radi videli mŕtvých. V tú chvíľu je tu On - Likvidátor - ten, ktorý ich chráni a odstraňuje všetky stopy po totožnosti ľudí, ktorých svedectvo na súde ohrozuje ich životy! 

ŠTVRTOK 20:15 Dajto - Manifest

Ak milujete mysteriózne príbehy, tento seriál bude priamo pre vás. A rovno môžete začať seriálový maratón. Stoneovci, ktorí sa vracajú do New Yorku z rodinnej dovolenky na Jamajke, sa navzájom rozdelia, keď sú súrodenci Michaela a Ben spoločne s Benovým vážne chorým synom Caleom preradení na neskorší let, zatiaľ čo Benova manželka Grace, dcéra Olive a rodičia pokračujú v ceste. Po pristátí lietadla, ktoré vzlietlo neskôr, cestujúci s úžasom zistia, že medzitým ubehlo päť a pol roka. Pokúšajú sa spojiť so svojimi blízkymi, ktorí za nimi dlho smútili, a snažia sa pochopiť mätúci jav, ktorý ich núti reagovať spôsobom, ktorému nerozumejú.

PIATOK 20:30 Markíza - Aquaman

Studio Warner Bros. Pictures a režisér James Wan natočili akciou nabitý, dobrodružný a vizuálne úchvatný veľkorozpočtovú snímku zo sveta siedmich morí, "Aquaman." Filmový príbeh o populárnom superhrdinami zo stajne DC Comics odhaľuje pôvod Arthura Curryho, napoly človeka, napoly obyvateľa bájnej Atlantídy, ktorého jeho životná cesta prinúti čeliť pravde nielen o tom, kým v skutočnosti je, ale zároveň preverí, či je hoden stať sa tým, pre čo bol zrodený... kráľom.

SOBOTA 20:30 Markíza - Chlap na střídačku

Zuzana po pätnástich rokoch manželstva zisťuje, že jej muž Jiří má inú. Rozhodne sa pre netradičný krok. Navštívi manželovu milenku Lunu a navrhne jej, že sa o Jiřího podelí.

NEDEĽA 20:35 JOJ - Tri bobule

Po niekoľkých rokoch a zberoch úrody sa Honza s Klárou stali majiteľmi vinárstva a rodičmi roztopašných dvojčiat. Každodenné starosti však dokážu byť občas nesmierne unavujúce, takže v manželstve im to teraz až tak neklape. Navyše prichádza rozhodujúci čas vinárskeho roka - vinobranie. Honza s Klárou majú problémov nad hlavu - popri manželstve riešia krádeže vo viniciach. Klára bojuje s predsudkami okolia, ktoré neverí, že žena môže robiť kvalitné víno a prekročiť tieň svojho otca.

Ešteže ten ju všetkým prevádza prostredníctvom vtipných a múdrych rád ako naslovovzatý vinársky i životný guru. Honza sa po rokoch stretáva s neodolateľným kumpánom Jirkom. Ten sa nadšene hrnie na návštevu Moravy, aby pomohol so zberom hrozna, čomu, samozrejme, vôbec nerozumie. Honzovi pritom zatají, že svojho pubertálneho syna, ktorý s ním cestuje, tak trocha uniesol a zároveň sám uteká pred dlhmi, ktoré medzitým stihol nazbierať. Jirkova prítomnosť dokáže spoľahlivo vniesť do života všetkých okolo vítaný i nevítaný rozruch. S veriteľmi a políciou na krku, s pomocou starých známych, susedov Kozderku a Františka, sa začína séria komických omylov a nedorozumení.

Viac o téme: TV tipy
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu