Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Odporný Holubec z Dunaja: Kamoška vytiahla jeho STARÚ FOTO... Ejha, aký frajírek!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Herca Filipa Tůmu (45) zrejme netreba nikomu predstavovať. A už vôbec nie televíznych divákom. Charizmatický umelec si už zahral v mnohých vydarených projektoch, naposledy doslova zahviezdil v seriáli Dunaj, k vašim službám, kde stvárňuje protivného riaditeľa obchodného domu Antona Holubca...

Filip svoju rolu zahral tak presvedčivo, že ho diváci začali nenávidieť. Samozrejme, nie kvôli jeho skutočnej povahe, ale práve pre odporný charakter jeho postavy. Hoci každý vie, že v realite je úplne iným človekom, pri pohľade na fúzatého pána v obleku s chladnými očami, si fanúšikovia Dunaja skrátka nevedia pomôcť. 

V skutočnosti je však Filip úplne normálny muž a otec dvoch ratolestí - dcérky Liany a synčeka Hektora, ktoré má so speváčkou a herečkou Nelou Pociskovou. Hoci si dvojica svoje súkromie zvyčajne stráži, svojich sledovateľov občas predsa len nechajú nahliadnuť do ich bežných životov. 

Odporný Holubec z Dunaja:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

No a najnovšie sa objavil aj záblesk Tůmovej minulosti. Moderátorka Dagmar Dianová alias Didiana totiž na svetlo sveta vytiahla záber z jeho mladosti. Spoločne s kamarátkou si prezerali staré fotografie, no a na jednej z nich sa objavil Filip v časoch, keď bol ešte mladý frajer. 

„Filip? Naozaj si nosil takto rozopnutú tú košeľu? Waaau," smiala sa Didiana na adresu jeho "plážovej košele" počas nakrúcania videa. A Filip? Ten zjavne s takýmito priateľskými žartíkmi nemá problém a príspevok moderátorky ešte aj prezdieľal na svojom profile na sociálnej sieti Instagram. Aha, aký bol štramák! 

Odporný Holubec z Dunaja:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram Didiana)

Viac o téme: Filip Tůma
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu