Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Eva z markizáckeho Dunaja bez mejkapu a v bikinách: Aha, aká je krásna!

(Zdroj: TV Markíza)

KORFU - Herečka Petra Dubayová si ako speváčka Eva Dušeková v seriáli Dunaj, k vašim službám získala sympatie mnohých divákov. Úspešný markizácky počin je len jedným z viacerých jej pracovných projektov. V týchto dňoch si však talentovaná umelkyňa dopriala zaslúžený oddych a užíva si dovolenku na obľúbenom gréckom ostrove.

Fanúšikovia seriálu Dunaj, k vašim službám nám nepochybne dajú za pravdu, že im ich obľúbený počin na obrazovkách chýba. Cez leto má totiž vo vysielaní prestávku a v utorok a štvrtok o 20:30 si diváci Markízy môžu pozrieť krimi seriál Odznak Vysočina.

Jednou z výrazných postáv seriálu Dunaj, k vašim službám je nepochybne talentovaná speváčka Eva Dušeková. Tú stvárňuje rodáčka zo Serede - Petra Dubayová, ktorá sa netají tým, že ju práca na tomto počine ozaj baví. „Eva vám ďakuje za to, že ste si pozreli jej príbeh, že ste ju prijali so všetkými jej chybami, slabosťami, ale aj všetkou jej láskou a sami. A ja ďakujem všetkým, vďaka ktorým som Evu mohla stvoriť a kvôli ktorým bola moja práca radosťou a nádhernou skúsenosťou,” uviedla po odvysielaní zatiaľ poslednej časti sympatická herečka. 

Petra si aktuálne užíva dovolenku na Korfu, odkiaľ svojim priateľom a priaznivcom poslala zaujímavý pozdrav. A to momentky, ako si užíva oddych v mori. Na sebe pochopiteľne nemala ani štipku mejkapu a svetu sa ukázala odetá v plavkách, v ktorých pripomínala morskú pannu. Krásna je, však?!

FOTO: Kliknutím na šípky sa vám zobrazia ďalšie zábery.

 

 

Viac o téme: Dunaj k vašim službámPetra Dubayová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu