Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Vilma z Kameňáku je kočka aj pred 70-tkou: Toto je jej "Pééépo"!

Václav Vydra a Jana Paulová Zobraziť galériu (2)
Václav Vydra a Jana Paulová (Zdroj: Archiv TV Nova/Tomáš Martínek)

PRAHA - Rozhodne nepatrí do starého železa! Reč je o českej herečke Jane Paulovej (68), ktorú si mnohí Slováci spájajú napríklad aj s účinkovaním v obľúbenej komédii Kameňák. Tam stvárnila manželku kapitána mestskej polície - učiteľku Vilmu. Pozrite sa spolu s nami, ako v súčasnosti vyzerá a komu v reálnom živote patrí jej srdce.

Trilógia Slunce, seno... nie je to jediné, kvôli čomu ľudia českého režiséra Zdeňka Trošku zbožňujú. Slušnému úspechu sa tešia aj jeho komédie Babovřesky, či Kameňák. 

Práve prvý diel Kameňáku si dnes, 28.7 môžete o 20:30 vychutnať na obrazovkách TV Markíza. 

Neodmysliteľnou súčasťou filmu je blondínka Vilma, ktorá je manželkou policajta Pepu Nováka. Tejto úlohy sa skvele zhostila obľúbená česká herečka Jana Paulová. 

Vilma z Kameňáku je
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: TV Nova)

Hoci od čias nakrúcania ubehlo už 21 rokov, Paulová nestráca nič zo svojho šarmu. Stále vyzerá rovnako dobre a veru, len málokto by jej tipoval 68 rokov. 

Niet pochýb, že herečka sa udržiava v dobrej kondícii. Svoj podiel na tom, ako dobre vyzerá, ma nepochybne aj to, že je v súkromí jednoducho šťastná. Jej partnerom je český jazzový hudobník a skladateľ Milan Svoboda, s ktorým žijú v harmonickom zväzku už dlhé roky. Majú spolu dve dcéry a radujú sa už aj prvého vnúčatka.

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu