Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Slovenská speváčka s NERVAMI V KONCOCH: Bezohľadný chrapúň... Bojuje o ŽIVOT!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: pixabay.com)

BRATISLAVA - Lenka "LeRa" Rakar je už dlhé roky verejnosti známa ako rocková diva, herečka a obrovský milovník zvierat. Odkedy pred vyše rokom porodila dcérku Rianku, zdalo sa, že jej život je "gombička". Momentálne však prežíva pomerne náročné obdobie. Krásna umelkyňa má kopu materských aj pracovných povinností, no a do toho... Toto snáď nie!

LeRa je známa tým, že pokiaľ treba pomôcť, neváha. A už vôbec, pokiaľ ide o štvornohých miláčikov. Podporuje útulky, zbierky, no a sama si adopotovala niekoľko zvieratiek, o ktoré nikto nejavil záujem. Popri starostlivosti o malú dcérku doma stíha "obstarať" aj dvoch psíkov a niekoľko mačiek, ktorým poskytla starostlivosť a milujúci domov. 

Slovenská speváčka s NERVAMI
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Topky.sk)

Žiaľ, jeden z jej štvornohých miláčikov práve bojuje o život. „Moju najkrajšiu mačičku Vodku prešlo auto. Žije, ale jej stav je stále kritický. Už vyše týždňa," napísala speváčka na sociálnu sieť Instagram a k príspevku pripojila aj fotografiu jej mačky. Pre Novinky.sk prezradila, čo sa stalo. Nuž a.. Zrejme nikoho neprekvapí, že za všetko môže ľudská ľahostajnosť a nezodpovednosť. 

„Naše mačky majú voľný výbeh, čo asi pochopí každý človek, ktorý so zvieratkami býva v dome. Keď som bola u lekárky s dcérkou, zrazu mi zavolal môj sused, Paľko Drapák, že Vodku zrazilo auto. Známi, ktorí bývajú neďaleko ju zrazenú na ceste spoznali a zavolali, či to náhodou nie je naša mačka," povedala mám LeRa, ktorá netají svoje rozčarovanie nad tým, že zodpovedný vodič ju skrátka prešiel autom a nechal ju ležať na mieste. 

Slovenská speváčka s NERVAMI
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Topky.sk)

„Toto by som nikdy nedokázala. Zraniť živého tvora a ísť ďalej akoby nič," hovorí speváčka. Vďaka jej kolegovi Paľovi Drapákovi, ktorý neváhal, sa mačička dostala do rúk zverolekára. Prognózy ale nevyzerali práve najlepšie. „Má mnoho zlomením, zotavuje sa. Až teraz, po niekoľkých dňoch, kým jej telíčko odpuchlo, sa zistilo, že má rozdrvené obličky a nie je isté, či to zvládne. Ale veríme," povedala pre Novinky.sk Lenka, ktorá jedným dychom vyzvala vodičov, aby neboli ľahostajní a ak aj náhodou príde k podobnej nehode, maajú byť zodpovední a okamžite vyhľadať pomoc veterinára. 

Slovenská speváčka s NERVAMI
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Topky.sk)

Viac o téme: LeRaLenka Rakar
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu