Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Katka Knechtová si nebrala servítku pred ústa: TAKTO v RTVS naložila našim POLITIKOM!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: RTVS)

BRATISLAVA - Už dnes večer o 20.30 h uvidíte na Jednotke premiérovú epizódu súťažno-zábavnej šou Záhady tela. Tentokrát moderátor Marián Miezga privíta v štúdiu kapitánov súťažných tímov v zložení Natálie Puklušovej a speváka Štefana Šteca, ktorí budú súťažiť proti hercovi Jevgenijovi „Žeňa“ Libezňukovi a speváčke Kataríne Knechtovej. A pri téme o klamstvách umelkyňa poriadne naložila našim politikom!

Dnešné Záhady tela budú naozaj výživné. A to aj vďaka tomu, že pozvanie prijala speváčka Katka Knechtová, ktorá má pomerne "podrezaný jazyk".Umelkyňa vysvetlila prečo pozná len dve ročné obdobia a čo na jej tele už celkom dobre nefunguje. Prítomných takisto prekvapila vyhlásením, že neznáša farebné šálky, lebo jej vraj menia chuť kávy.

Katka Knechtová si nebrala
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: RTVS)

Katka Knechtová si nebrala
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: RTVS)

To však ešte nebolo nič. Najuštipačnejšiu poznámku si nechala na otázku, ktorá sa týkala klamstva. V tom momente jej to nedalo a rovno pre kamerami si poriadne rypla do našich politikov. Viac uvidíte v našom videu nižšie alebo už dnes večer o 20:30 na obrazovke v RTVS v novej epizóde Záhady tela! 

Katka Knechtová si nebrala servítku pre ústa: TAKTO v RTVS naložila našim politikom! (Zdroj: RTVS)

Viac o téme: Katarína KnechtováZáhady tela
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu