Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

PIKANTNÉ ODHALENIE o Růžičkovej (†67): Muža podvádzala... Bola to SEXUÁLNA MAŠINA!

Helena Růžičková Zobraziť galériu (3)
Helena Růžičková (Zdroj: profimedia)

PRAHA - Od smrti legendárnej Heleny Růžičkovej síce uplynulo už 20 rokov, ale vďaka jej skvelým hereckým výkonom sa na ňu nikdy nezabudne. Aktuálne sa o rozruch v súvislosti s jej menom postarala kamarátka zosnulej. Tá bez servítky vyzradila intímnosti z súkromia obľúbenej umelkyne.

Nie je žiadnym tajomstvom, že herečka Helena Růžičková sa rada zabávala a obklopovala sa kamarátmi. Jednou z jej blízkych priateliek bola aj spisovateľka Marie Formáčková. Tá poskytla Blesku rozhovor, v ktorom odzneli viaceré šokujúce odhalenia.  

Marie Formáčková
Zobraziť galériu (3)
Marie Formáčková  (Zdroj: profimedia.sk)

Okrem iného napríklad naznačila, že herečka sa nebránila mileneckým avantúram. „Mala takú hlášku - Zasúložiť si, to áno. Ale byť neverná manželovi? To nikdy. - Ona z toho nerobila vedu. Žiadne vyznania, žiadne telefonáty, nič, čo by toho druhého obťažovalo. Fyzickú lásku brala ako súčasť života,” uviedla Formáčková. Zároveň dodala, že išlo najmä o hereckých kolegov a všetko to boli krásavci. 

„Helena bola strašne príťažlivá. Hoci mala svoje kilá, vedela ich nosiť. Keď sa vyzliekla do plaviek, vyzerala výborne. Celé leto v nich chodila po záhrade, takže bola dokonale opálená, telo mala pevné,” povedala tiež herečkina kamarátka. Ako v súvislosti s tým poznamenala, textár Zdeněk Borovec je raz povedal, že do Žlutých lázní chodieva len kvôli Helene. „Keď skákala do vody, vždy čakal, až sa vynorí a na tom jej krásnom opálenom tele sa budú trblietať kvapky vody. Bol to pre neho vraj veľmi inšpirujúci zážitok,” dodala spisovateľka, ktorá s Růžičkovou napísala 14 kníh.

Marie Formáčková a Helena Růžičková si boli blízke.
Zobraziť galériu (3)
Marie Formáčková a Helena Růžičková si boli blízke.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Helena Růžičková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu