Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

TV TIPY: Štvrtkový mix žánrov

True Lies
True Lies (Zdroj: thefancarpet.com)

BRATISLAVA - Na pohodový štvrtkový večer sme vybrali mix tých najlepších žánrov a filmov. Už sa iba pohodlne usaďte a jeden z nich si vyberte.

Hotel Transylvánia | 20:25 | HBO Comedy

Vitajte v hoteli Transylvania! V Drakulovom luxusnom päť hviezdičkovom hoteli, kde sa môžu všetky najznámejšie svetové monštrá - Frankenstein a jeho Nevesta, Múmia, Vlkolaci, Zombie, Gremlini a všetci ostatní - stretnúť a byť ďaleko od všetkých v bezpečnom prostredí bez ľudí. Ale Drakula má ešte dôležitejší dôvod, prečo držať obyčajných smrteľníkov ďaleko od Hotela Transylvania: aby ochránil Mavis, svoju milovanú dcéru, ktorá práve oslavuje svoje 118 narodeniny

Milá rodinná rozprávka oznámych monštrách zhororov, ktoré ukazujú svoju ľudskejšiu tvár. Animák nabitý vtipmi, odkazmi na klasické horory aspevom. Zábava naozaj pre celú rodinu.

Pravdivé klamstvá| 19:40 | HBO2

e Harry Tasker tajný superagent, alebo len obyčajný obchodník s počítačmi, ako sa domnieva jeho žena Jamie Lee Curtisová?

Romanticky podfarbená akčná komédia s Arnoldom Schwarzeneggerom vhlavnej úlohe. Film spodarenými dialógmi, scenárom, kastingom aj efektami. Odporúčame na pobavenie na štvrtok večer.

True Lies
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: thefancarpet.com)

Zelená míľa | 21:40 | Cinemax

V roku 1935 pracoval Paul Edgecomb ako vrchný dozorca v celách smrti jednej lousianskej väznici, kam priviedli nového odsúdenca, obrovského černocha Johna Coffeyho. Aj keď pôsobil mierumilovným dojmom, bol odsúdený za vraždu dvoch malých dievčat.

Väzenská dráma, ktorú pozná snáď každý fanúšik kvalitných filmov. Ale neuškodí si ju dať ešte raz.

Viac o téme: Zelená MíľaHotel TransylvániaPravdivé klamstvá
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu