Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Jediná nádej na lásku farmárky Janky sa rozplynula: Východniar jej smrdí!

Farmárka Janka by Maroša najradšej poslala domov Zobraziť galériu (2)
Farmárka Janka by Maroša najradšej poslala domov (Zdroj: TV JOJ)

Farmárka Janka z obľúbenej relácie Farmár hľadá ženu sa zrejme nenarodila pod šťastnou hviezdou. Na návštevu k nej prišiel jediný nápadník a aj toho by najradšej poslala domov. Ako sa nešťastný východniar Maroš previnil?

Po romantických predstavách, ktoré naplnili Jankinu hlavu prišlo kruté sklamanie. Hneď prvý večer ju totiž nápadník Maroš poriadne sklamal. Po dlhej ceste sa totiž na návšteve vyzul apodľa farmárkiných vlastných slov sa sním vmiestnosti nedalo vydržať. Janka je na tvrdú prácu zvyknutá avie, že drina nevonia, no nedostatok hygieny zo strany jej potenciálneho partnera ju poriadne zarazil.

Maroš nič netuší
Zobraziť galériu (2)
Maroš nič netuší  (Zdroj: TV JOJ)

„Vzťah k nemu sa zmenil hneď v prvý večer. Lebo keď prídete k niekomu na návštevu, vyzujete sa, vyzlečiete sa do pyžama a cítite smrad, tak je to hrôza. Povedala som mu, zober si svoju osušku, zober si svoj šampón, sprcháč a choď sa osprchovať. On nemá osušku, on nemá sprcháč, on nemá šampón. To sú veci, z ktorých mi chlpy na rukách vstávajú,“ rozhorčuje sa čistotná farmárka. Mužný pach poriadneho chlapa na ňu zjavne nezapôsobil akeby vraj na farme mala troch nápadníkov, tak by Maroš išiel kadeľahšie ako prvý.

Viac o téme: Farmár hľadá ženuJankaMarošNápadníkFarmárka
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu