Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Toto ste v TV nevideli: Súťažiaci v Moja mama varí lepšie sa skoro pobil, je to zmanipulované!

Ľubomír svoju prehru nezvládol
Ľubomír svoju prehru nezvládol (Zdroj: TV JOJ)

Proti legendárnym Habovcom sa v najbližšej časti Moja mama varí lepšie postavia Pavláskovci. Otec Ľubomír so synom Tomášom pochádzajú z Košíc a s vášňou nielen varia, ale aj obhajujú svoje jedlo. Po tom, čo sa im nepáčilo hodnotenie špecialistky Zuzky Sabolovej, padli dosť drsné slová.

Úplne neočakávane vyvrcholí najnovší diel obľúbenej relácie ovarení.Hoci sa varenia zúčastnili legendárni Habovci, príčinou konfliktu neboli tentoraz oni. Chuť na hádku neprekonali Košičania hrdí na svoj stroganov. Otca Ľubomíra urazili nemilé slová špecialistky na adresu jeho jedla anástojil na tom, že je bezchybné arecept pochádza od michelinovského kuchára. Keď mu však nikto nedal za pravdu, neváhal sa vypariť znakrúcania.

Po snahe všetkých zmieriť sa hrdý Košičan vrátil, no hnev ho jednoznačne neprešiel. Ďalšiu vlnu nespokojnosti vyvolalo podľa neho nevhodné podanie ruky špecialistky anezdržal sa komentára: „Viete, čo ste spravili teraz...že ste viac ako ja. To sa nerobí, naučte sa podávať ruky. Neobjektívne ste hodnotili. Je to zmanipulované. Zneužili ste nás.“ Keď už všetko zlyhalo, Ľubomír si za svedka volal dokonca aj režiséra: „Pán režisér, poďte dole a ochutnajte tie veci!“Syn Tomáš sa snažil svojho otca utíšiť, žiaľ, neúspešne a tím odchádzal nahnevaný a znechutený.

Sledujte vášnivé varenie Košičanov už dnes o17:55 na JOJke!

Viac o téme: HádkaHabovciĽubomírPrehraMoja mama varí lepšie
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu