Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Obrovské prekvapenie pre fanúšikov Sexu v meste: Carrie opäť v svadobných šatách!

Sarah Jessica Parker Zobraziť galériu (6)
Sarah Jessica Parker (Zdroj: profimedia.sk)

NEW YORK - Bude sa opäť vydávať?! Seriál Sex v meste patrí medzi kultové záležitosti a dodnes má množstvo fanúšikov po celom svete. Keď sa na verejnosť dostali správy o tom, že sa príbeh Carrie Bradshaw dočká pokračovania v podobe seriálu And Just Like That..., vyvolalo to veľkú vlnu nadšenia. Aktuálne sa nakrúca druhá séria a ako prezrádzajú zábery z nakrúcania, herečka Sarah Jessica Parker (57) si dokonca znovu obliekla ikonické svadobné šaty.

9. december 2021 bol tým dňom, ktorý s nadšením očakávali všetci fanúšikovia legendárneho seriálu Sex v meste. Prostredníctvom streamovacej služby HBO Max si totiž mohli konečne vychutnať dlho očakávaný seriál And Just Like That..., ktorý je akýmsi voľným pokračovaním príbehov obľúbených newyorčaniek Carrie, Mirandy a Charlotte, ktoré už patria medzi päťdesiatničky. 

VIDEO: Trailer k seriálu And Just Like That...

Tvorcovia však hneď v úvode seriálu všetkých fanúšikov zarmútili. Dôvodom bola smrť pána Božského, ktoré stvárnil herec Chris Noth. Životná láska Carrie Bradshaw dostala počas šliapania na stacionárnom bicykli infarkt a zomrela. 

Keď sa povie pán Božský a Carrie, mnohí si vybavia aj priam ikonické svadobné šaty, ktoré pochádzajú z dielne Vivienne Westwood...

Obrovské prekvapenie pre fanúšikov
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: HBO)

Na prekvapenie mnohých si ich Carrie obliekla opäť. Bulvárnym fotografom sa totiž podarilo spraviť fotky na nakrúcaní druhej série seriálu And Just Like That... a blondínka s ulicami premávala práve v tomto kúsku. Aký bol dôvod a či sa bude Carrie opäť vydávať, zatiaľ nevedno. Isté ale je, že sa do deja vráti jej bývalá láska Aidan, ktorého stvárňuje John Corbett. 

Sarah Jessica Parker
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Sex v mesteSarah Jessica ParkerAnd Just Like That...
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu