Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Farmárku Dagmar takmer porazilo: Museli ju vkuse pííípať a potom... Och, tak toto je od Markízy mega KRUTÉ!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Razom im zamrzol úsmev na tvári! 14. séria markizáckej šou Farma sa pomaličky blíži do svojho konca. Už túto sobotu budeme svedkami posledného duelu pred veľkým finále. Keďže je súťažiacich ešte dosť, pôjde o súboj dvojíc.

Rozhodne najnešťastnejším a najnahnevanejším človekom na obrazovkách Markízy je farmárka Dagmar, pre ktorú sa situácia v súťaži nevyvíja celkom podľa jej predstáv. Vypadnutá súťažiaca totiž za farmárku týždňa zvolila Giulianu. Tá dala za sluhov práve Dagmar a jej milenca Michala.

Svoju nespokojnosť dala blondínka aj patrične najavo, čo dokazuje úryvok, pri ktorom sa tvorcovia poriadne zapotili, kým "vypípali" všetky jej nadávky. 

Tvorcovia však nahnevanej Dagmar uštedrili ešte oveľa horšiu ranu. A to v momente, keď Alica pri výbere duelantov oznámila, že klasická voľba sa konať nebude a do arény pôjdu obaja sluhovia. S tým možno tak trošku počítali... Ale čo ich úplne šokovalo, bolo to, že zaľúbencov Dagmar a Miša postavili proti sebe. A toto na Farme ešte veru nebolo!

Farmárku Dagmar takmer porazilo:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: TV Markíza)
„Neviem veľmi, ako sa mám k tomu vyjadriť. Zase mám v sebe akurát tak nervy. Hovorím si prečo?” komentovala tento krok nešťastná Dagmar. Tá si k sebe, rovnako tak ako Michal, bude musieť vybrať zo súťažiacich niekoho, kto jej v dueli pomôže zabojovať o postup. Giuliana je farmárkou týždňa a Filip má imunitu. Čo myslíte, koho si napokon vyberie?

Viac o téme: Farma
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu