Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Diváci opäť ZÚRIA: Vytočil ich MODERÁTOR česko-slovenskej šou... TOTO sa im vôbec nepáči!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Televízia Markíza v spolupráci s českou Novou chystá ďalšiu sériu šou Survivor, no a prípravy už sú v plnom prúde. Televízie odhalili mená súťažiacich a už pred pár týždňami potvrdili informáciu, že šou bude mať opäť pod palcom ostrieľaný Ondřej Novotný. A fanúšikovia doteraz čakali na to, kto bude moderátorom za slovenskú stranu...

Minulý rok bol Ondřej Novotný vo dvojici s Martinom Šmahelom. Ten sa ale veľmi neosvedčil a už pred mesiacmi bolo jasné, že televízia Markíza s ním spoluprácu nepredĺži. Fitnessáka okrem Survivora dokonca vyradili aj z Farmy Xtra. Dôvod ukončenia spolupráce síce úplne televízia nevysvetlila, no za stopkou mohli byť aj nespokojní diváci, ktorým sa Šmahel v Survivorovi veľmi nepozdával. 

Diváci opäť ZÚRIA: Vytočil
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

A doteraz sa čakalo na to, kto ho nahradí a v šou bude zastupovať Slovensko. Lenže najnovšie sa ukázalo, že za našu stranu skrátka žiadny moderátor nebude a Survivora bude moderovať iba Ondřej Novotný. Toho si síce diváci zamilovali, no zároveň im príde akosi nefér, že Slovensko žiadny moderátor nebude.

„Kedysi to bývalo tak, že v každej spoločnej šou s Českom to bolo rovnomerne rozdelené. Nejak sa mi začína zdať, že nás valcujú a presadzujú sa stále viac," napísal v diskusii Pavol. „Veď aj v Love Island moderuje len česká moderátorka, mali sme tam aj menej súťažiacich," súhlasila s týmto názorom ďalšia diváčka. „No aby nás o chvíľu úplne nevyšachovali odvšadiaľ," zamýšľajú sa v komentároch diskutéri. 

A čo si o tom myslíte vy? Prijali by ste slovenského moderátora alebo vám tam chýbať nebude?

Diváci opäť ZÚRIA: Vytočil
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: Survivor
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu