Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Veľké ambície farmárky Giuliany: Chce vyzerať ako MODELKA... Aha, už na sebe maká!

Giuliana Santi Zobraziť galériu (5)
Giuliana Santi (Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Rozhodla sa na sebe zapracovať! Mnohí účastníci markizáckej šou Farma sa zhodujú v tom, že pobyt na statku sa neraz odrazí aj na ich zdraví a zovňajšku. Svoje o tom vedia najmä mnohé súťažiace, ktorým sa tam podarilo pribrať. So svojou postavou nebola spokojná ani Giuliana Santi (19), ktorá sa to ale rozhodla zmeniť.

Hoci sa 14. séria markizáckej šou Farma skončila už v decembri, diváci majú stále možnosť sledovať svojich obľúbencov prostredníctvom relácie Život po farme. V aktuálnej epizóde sa napríklad rieši zmena, ku ktorej sa odhodlala najmladšia účastníčka tej poslednej série - Giuliana Santi. 

Giuliana Santi
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV Markíza)

Tmavovláska sa totiž za pomoci inej farmárky - Natálie Lenártovej dala na šesťtýždňovú cestu za lepším a krajším telom. „Giuliana stále chcela schudnúť, vždy hovorila, že chce byť modelka. Ona má inak peknú postavu, ale je vidieť, že je leňoch, ktorý doma nič nerobí,” povedala v relácii Život po farme blondínka, ktorá sa živí ako fitness trénerka. 

Pri pohľade na zábery z Farmy a to ako momentálne Giuliana vyzerá, je vidieť, že túžbu po zmene myslí naozaj vážne. Čo poviete, bude z nej raz modelka?!

Giuliana Santi
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV Markíza)

Giuliana Santi
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV Markíza)

Giuliana Santi
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: FarmaGiuliana Santi
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu