Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Survivor ešte nezačal a diváci ho už NENÁVIDIA: Tento súťažiaci sa kvôli hre ROZIŠIEL s DLHOROČNOU priateľkou!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: TV Markíza)

PRAHA - Ajajaaaj, tak tento účastník novej série Survivor bude mať zrejme veľké problémy, aby si získal sympatie divákov. Aktuálne už je známa 16-ka odvážlivcov, ktorí budú bojovať o prežitie na divokom a opustenom ostrove. Medzi nimi je aj interiérový dizajnér Matěj Quitt, ktorý už pred štartom dokázal, že pre výhru je schopný urobiť naozaj čokoľvek...

Počas poslednej série šou diváci jasne dokázali, že im záleží na tom, aký majú jednotliví súťažiaci charakter. Obrovskú vlnu kritiky a nenávistné komentáre musela znášať česká influencerka a kuchárka Chili Tathuy, ktorá sa stala jednoznačne najmenej obľúbenou účastníčkou minulej sezóny. 

A možno bude mať svojho nástupcu. Na ostrov totiž mieri interiérový dizajnér Matěj Quitt, ktorý sa pre hru neváhal vzdať dlhoročného vzťahu. „Matěj sa kvôli účasti v Survivor rozišiel so svojou priateľkou, s ktorou žil štyri roky," znie jeho oficiálny popis na instagramovom profile českého Voyo.  Jeho vizitka potom pokračuje ďalej, no vidno, že fanúšikom už viac nebolo treba čítať.

Survivor ešte nezačal a
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Nova)

Pre rozchod s vážnou známosťou sa do Matěja okamžite pustili .„Tým by som sa asi nechválila," napísala istá Lexi. „Ak sa rozišiel po štyroch rokoch s priateľkou kvôli tomu, aby išiel do reality šou, tak je to vyplatlaný blbček a dievča si môže oddýchuť," myslí si zasa Katka a podobne ladených komentárov je v diskusiách omnoho viac. 

Nuž, faktom je, že aj láska na diaľku sa dá na určitý čas prežiť, a to aj pokiaľ ide o reality šou. Dôkazom je dvojica bývalých účastníkov Farmy Lukáš a Xénia. Kým ona minulý rok bojovala na ostrove, jej partner na ňu s láskou čakal. A čo si o tom celom myslíte vy?

Survivor ešte nezačal a
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: SurvivorMatěj Quitt
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu