Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Hviezda Novy pred rokmi ZMIZLA z obrazoviek: Z televízie odišla KVÔLI BOHU!

(Zdroj: Tv Nova)

PRAHA - Česká Nova oslavuje 30. narodeniny a pri tejto príležitosti si mnohé vtedajšie televízne tváre zaspomínali na jej začiatky. Výnimkou nie je ani Aleš Cibulka (46), ktorý v 90. rokoch moderoval rannú šou Snídaně s Novou... Parťáčku mu vtedy robila moderátorka Hana Šimková. Pred rokmi však z obrazoviek zmizla. Čo sa s ňou stalo?

Tridsiate výročie Novy vyvolalo v mnohých verejne známych tvárach nostalgiu, a tak si na sociálnych sieťach zaspomínali na časy svojho pôsobenia v televízii. Výnimkou nebol ani Aleš Cibulka. „Nova oslavuje, je mi cťou , že som bol súčasťou tejto rodiny. Snídaně s Novou, spolu s úžasnou Hankou Šimkovou,“ napísal k záberom. 

A práve spomínaná moderátorka, ktorá s Cibulkom šou moderovala, zaujala jeho sledovateľov najviac - pýtali sa, kam dcéra slávneho zabávača Miloslava Šimku (†63) zmizla. Dvojica totiž spolu reláciu moderovala od 8. decembra 1997, no Hana pred rokmi z relevízie odišla a odvtedy o nej verejnosť nevedela. 

„Pred rokmi som prešla konverziou ku kresťanskej viere a cítila som, že práca v televízii nedáva zmysel,“ vysvetlila sama Šimková. „Svoje vtedajšie zamestnanie v Českej televízii som preto ukončila. Chcela som svojou prácou pomáhať. Som vyštudovaná novinárka, takže som mohla neziskovým organizáciam ponúknuť znalosti v tomto smere,“ dodala. 

Najprv pracovala v organizácii poskytujúcej paliatívnu liečbu, no pred 10 rokmi sa presunula do neziskovej organizácie Naděje, kde pracuje ako vedúca komunikácie. „Som za túto cestu veľmi vďačná. Moderujem občas rada, ale vyberám si podľa zmyslu danej veci,“ upresnila. 

Viac o téme: Snídaně s NovouHana Šimková
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu