Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

DÔSLEDOK kandidatúry Veroniky Ostrihoňovej do Europarlamentu: V RTVS okamžite KONČÍ!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: RTVS)

BRATISLAVA - Progresívne Slovensko dnes oznámilo, že moderátorka Veronika Cifrová Ostrihoňová bude kandidovať do Europarlamentu. Manželka moderátora Mateja Sajfu Cifru chce byť hlasom férového a proeurópskeho Slovenska. Jej oznámenie kandidatúry má však aj dôsledok... v RTVS okamžite končí!

Veronika Cifrová Ostrihoňová kandiduje do Europarlamentu! (Zdroj: Topky.sk)

Progresívne Slovensko dnes oznámilo, že moderátorka Veronika Cifrová Ostrihoňová bude kandidovať v najbližších eurovoľbách. Ako ona sama prezradila, chce byť hlasom otvoreného, férového, empatického a silne proeurópskeho Slovenska. Zároveň chce apelovať na voličov, aby sa volieb zúčastnili. 

DÔSLEDOK kandidatúry Veroniky Ostrihoňovej
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: RTVS)

Jej angažovanie v politike má však svoje dôsledky. Musela si totiž vybrať medzi kariérou europoslankyne a moderátorky. Po oznámení Veronikinej kandidatúry tak verejnoprávna RTVS oznámila, že jej diskusná relácia Trochu inak okamžite končí. 

„Vzhľadom na odchod moderátorky Veroniky Cifrovej Ostrihoňovej z diskusnej relácie Silná zostava, bude relácia nahradená reprízami talkshow Trochu inak s Adelou. Vstup Veroniky Cifrovej Ostrihoňovej do politiky je nezlúčiteľný s jej ďalším pôsobením na obrazovkách RTVS. O svojom rozhodnutí informovala moderátorka vedenie RTVS v pondelok predpoludním,“ informovala RTVS. 

DÔSLEDOK kandidatúry Veroniky Ostrihoňovej
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: RTVS)

Viac o téme: RTVSVeronika Cifrová OstrihoňováSilná zostava
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu