Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

OBROVSKÝ HNEV Martina Nováka: Totálne mu rupli NERVY... Fú, ten ale KRIČAL!

Zobraziť galériu (11)
(Zdroj: TV Markíza)

BANSKÁ BYSTRICA - Už dnes večer nás na obrazovkách televízie Markíza čaká štart novej série šou Na nože. A opäť nebude núdza o bizarné situácie a vyhrotené emócie. Šéfkuchár Martin Novák dostane taký záchvat spravodlivého hnevu, že sa majiteľke podniku bude vyhrážať svojím odchodom!

Prvá epizóda novej série sa nakrúcala v Banskej Bystrici. Majiteľkou pizzérie, ktorá Nováka požiadala o pomoc, je temperamentná Marcela. Tej už v minulosti krachlo niekoľko podnikateľských pokusov, no reštauráciu ako tak podržala. Veľkou oporou sú jej rodičia, ktorí do jej biznisov zainvestovali nemálo peňazí a aj napriek tomu, že nie sú najmladší, v pizzérii aj pracujú. 

OBROVSKÝ HNEV Martina Nováka: Totálne mu rupli NERVY... Fú, ten ale KRIČAL! (Zdroj: TV Markíza)

Marcelina mama priznala, že robí, čo môže, no a keď aj v reštaurácii nejaké peniaze zarobí, odkladá ich pre vnúčatá. Prezradila aj to, že jej dcéra Marcela je typ, ktorý si zbrklo niečo zmyslí a museli ju dotovať. S hnevom a smútkom sa pred kamerou vyjadrila, že jej dcéra zarobené peniaze v minulosti rozhádzala. No a keďže pizzériu by radi udržali v chode, rozhodli sa pre účasť v šou Na nože. 

OBROVSKÝ HNEV Martina Nováka:
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: TV Markíza)

OBROVSKÝ HNEV Martina Nováka:
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: TV Markíza)

Ako to už býva, Martin najprv ochutná jedlá, zoznámi sa s personálom, prezrie si prevádzku a potom začne pracovať na jej premene. Príde aj k obmene jedálneho lístka a so svojím tímom zamaká aj na úplne novučičkej kuchyni. Problém nastane počas dňa "D" kedy do pizzérie pozvú hostí a prevádzka bude plná na prasknutie. 

Personál v kuchyni totiž nebude stíhať, no a aby toho nebolo málo, Marcela si si neodpustí početné fajčiarke pauzy. Tá posledná Martina už skutočne nasrdí a príde k obrovskému výbuchu hnevu a kriku, div že sa netriasli steny. Viac uvidíte vo videu vyššie a celú epizódu Na nože si môžete vychutnať už dnes večer o 20:30 na Markíze! 

OBROVSKÝ HNEV Martina Nováka:
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: TV Markíza)

 

Viac o téme: Na nožeMartin Novák
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu