Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Šokujúce plány zvrhlíka Billa Cosbyho (85): Po pobyte za mrežami chystá novú šou!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: SITA/AP/Matt Slocum)

LOS ANGELES - Hlási návrat! Nie je to tak dávno, čo boli médiá plné šokujúcich obvinení legendárneho Billa Cosbyho (85). Ten sa mal dopustiť sexuálneho násilia na mnohých ženách, za čo istý čas pobudol aj za mrežami. A hoci by sa zdalo, že po škandále sa komik stiahne z verejného života, opak je pravdou. Pozrite sa, aké smelé sú jeho plány!

Bill Cosby bol svojho času miláčikom Ameriky. A veru, populárny bol nielen tam, ale aj v rôznych kútoch sveta, vrátane Slovenska. Všetko sa to začalo meniť, keď vyšlo najavo, že sa v minulosti dopustil násilia na ženách. A obvinenia len pribúdali...

Súd komika napokon uznal vinného a skončil za mrežami. Po viac než dvoch rokoch bol prepustený na slobodu.  


Prečítajte si tiež: 

Sexuálny predátor Bill Cosby je NA SLOBODE: Pár minút mimo basy a... Aha, čo stváral!


Hoci Cosby oslávil v lete 85. narodeniny a mnohí by čakali, že sa po škandále stiahne, on sa netají poriadne smelým plánom. Ako informuje Entertainment Tonight, na rok 2023 plánuje turné so svojou komediálnou šou. „Je to pravda, lebo v mojom rozprávaní je toľko zábavy,” uviedol na margo toho komik, ktorý by sa medzi divákov rád vrátil už v jari alebo lete. 

Je však otázne, ako na tento krok verejnosť zareaguje. Keď v roku 2015 absolvoval posledné turné, boli známe už viaceré obvinenia a jeho vystúpenia sprevádzali mnohé protesty. 

Viac o téme: Bill Cosby
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu