Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Ján Koleník PREZRADIL, čo sa stane v Dunaji: Na TÚTO informáciu VŠETCI ČAKALI!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Je to len zopár dní, odkedy televízia Markíza odvysielala finále prvej série seriálu Dunaj, k vašim službám. Z toho, ako sa dej vyvinul, boli diváci absolútne nadšení a dočkali sa aj nečakaných prekvapení. Záverečná epizóda však za sebou nechala niekoľko nezodpovedaných otázok, no a jednu z tých najzaujímavejších teraz objasnil herec Ján Koleník!

Po finále sa mnohí diváci v diskusiách pýtali, čo sa stalo so seriálovou Evou. V predposlednej epizóde to totiž vyzeralo tak, že ju esesák Klaus zastrelil, v záverečnom diele ale tvorcovia naznačili, že sa tak nestalo a tehotná Eva prežila. Pôvabná speváčka sa však vo finále neobjavila a nikto netuší, kam sa podela. 

Ján Koleník PREZRADIL, čo
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: TV Markíza)

Mnohí preto začali špekulovať, či táto postava zo seriálu absolútne nezmizne. Svetlo do celej situácie teraz vniesol herec Ján Koleník. Je totiž známe, že druhá séria Dunaja sa už vo veľkom nakrúca, no a predstaviteľ Waltera Klausa na sociálnej sieti Instagram zverejnil fotku, kde pózuje s trojicou najlepších priateliek z obchodného domu Dunaj. 

A keďže v skupinke nechýba ani herečka Petra Dubayová, je jasné, že do deja bude opäť zakomponovaná a "nezvestná" dlho nebude. Tak čo, potešila táto informácia aj vás? 

Viac o téme: EvaDunaj k vašim službámPetra Dubayová
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu