Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Najslávnejšia SLOVENKA vyrazila dych: FOTO Do Telerána prišla v PODPRSENKE!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Instagram V.R.)

BRATISLAVA - Ak vám meno Veronika Rajek nič nehovorí, rozhodne by ste si ho mali zapamätať. Hovoríme o bývalej finalistke Miss z roku 2016, ktorá si podmanila celý svet. Na sociálnej sieti Instagram ju sleduje viac ako 5-miliónov fanúšikov, vďaka čomu sa oficiálne stala nasledovanejšou Slovenskou a našou nekorunovanou kráľovnou Instagramu. Veronika síce žije v zahraničí, no teraz konečne zavítala do svojej rodnej krajiny a prijala pozvanie do markízackeho Telerána. A tam.. Fúúú!

Ak Veroniku sledujete, určite viete, že svoj Instagram doslova zasypáva zábermi, kde pózuje vo veľmi úspornom oblečení. Ak sa aj nefotí v sexi bikinách, má na sebe spodnú bielizeň alebo poriadne odvážne šaty. Veronika je skrátka sexbomba a tento typ príspevkov je presne to, na čom si vystavala svoju obrovskú popularitu.

Najslávnejšia SLOVENKA vyrazila dych:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram V.R.)

Človek by si ale pomyslel, že pri príležitosti, akou je aj živý prenos Telerána, si oblečie niečo  trošku menej výstredné. Nuž ale, nestalo sa. Veronika do štúdia nacupkala v mini džínsových šortkách a namiesto topu si obliekla trblietavú podprsenku. To, že jej to pristalo, sa síce uprieť nedá, no tento outfit nenechal chladnými divákov, ktorí krásnu blondínku ihneď okomentovali. 

„To v podprsenke prišla do Telerána?" pýtali sa nechápavo. Zabudla sa obliecť? Alebo si pomýlila časové pásmo? A zabudla, že ide do Telerána a nie do Peříčka," zhodnotili Veroniku diváci. Nuž ale, povedzme si ako to je... S toľkými sledovateľmi, ktorí ju obdivujú práve pre jej prednosti, jej môžu byť takéto komentáre absolútne ukradnuté...

Najslávnejšia SLOVENKA vyrazila dych:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram Teleráno )

Viac o téme: TeleránoVeronika Rájek
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu