Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Markíza prináša Slovenkám nový sexsymbol: Ženy, o tomto fešákovi sa vám bude snívať!

Burak Celik
Burak Celik (Zdroj: Fox TV)

BRATISLAVA - Zabudnite na Adama Bardyho a Tomáša Tarra! Tí sa počas leta na našich televíznych obrazovkách objavovať už nebudú. Avšak Televízia Markíza a jej dcérska TV Doma sa postarali o to, že sa Slovenky rozhodne budú mať na čo pozerať aj počas prázdnin.

3. júla o 19:00 na TV Doma štartuje nová turecká telenovela s názvom Krajšia ako ty. Tú budú môcť diváci sledovať každý pracovný deň a podpísali sa pod ňou tvorcovia iných úspešných telenoviel - S hlavou v oblakoch a Láska na prenájom. 

 

Novinka Krajšia ako ty zachytáva príbeh krásnej Efsun, ktorá žije na farme so svojím otcom. Vyštudovaná dermatologička vyrastala bez matky. Tá pred rodinným životom uprednostnila kariéru v hlavnom meste a stala sa jednou z najvýznamnejších plastických chirurgičiek v Turecku. Keď je na smrteľnej posteli, túži sa stretnúť so svojou dcérou a ponúkne jej prácu na svojej klinike. Tam krásna Efsun stretáva príťažlivého a arogantného Emira, ktorý sa do nej zamiluje. 

Emira stvárňuje atraktívny herec menom Burak Çelik, ktorý má sexepílu na rozdávanie. Na sociálnej sieti Instagram má zhruba 1,9 milióna followerov a niet pochýb, že po tom, čo ho spoznajú aj Slovenky, ich počet stúpne. 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu