Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

OSUD Skrytej vášne je známy: SPRÁVA, na ktorú fanúšikovia čakali... Bude 3. séria?!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Telemundo)

BRATISLAVA - Telenovela Skrytá vášeň má obrovské zastúpenie fanúšikov nielen na Slovensku, ale aj inde vo svete. Tí boli doslova nadšení, keď tvorcovia po 20 rokov priniesli 2. sériu. Teraz sa začalo špekulovať aj o tretej. A predstaviteľ Juana Reyesa, Mario Cimarro (52), prezradil, či bude!

Keď druhá séria Skrytej vášne uzrela svetlo sveta, tvorcovia z jej sledovanosti neboli nadšení. Nespokojnosť s číslami dokonca viedla k zoškrtaniu pôvodne plánovaného počtu epizód. V Latinskej Amerike tak odvysielali len 71 epizód, hoci do sveta bol seriál distribuovaný s 82 časťami. Telemundo následne informovalo, že s ďalšími časťami Skrytej vášne nepočíta. 

No zatiaľ čo v domovskej krajine pokračovanie telenovely veľa vody nenamútilo, v zahraničí to bolo už o niečom inom. Už 2 mesiace po premiére v júli 2022, sa Skrytá vášeň 2 dostala do celého sveta vďaka streamovacej platforme Netflix a tvorcov doslova šokovala. Zakrátko sa totiž stala druhou najsledovanejšou akvizíciou Netflixu nakrútenou v inom ako anglickom jazyku. 

OSUD Skrytej vášne je
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: RTI Televisión)

A to podľa Mediaboomu donútilo tvorcov radikálne prehodnotiť svoje pôvodné vyhlásenie. Napriek tomu však boli na vyhlásenia ohľadom ďalšieho pokračovania Skrytej vášne skúpi. Dôležitú správu, na ktorú čakal celý svet, priniesol až predstaviteľ Juana Reyesa, herec Mario Cimarro. 

„Fanúšikovia trvali na tom, aby Skrytá vášeň dostala pokračovanie, a tak sme nakrútili druhú sériu. A práve vďaka nim sa bude vyrábať aj Skrytá vášeň 3. Možnosť potvrdiť, že bude tretia séria, pre mňa znamená veľa,“ povedal pre časopis ¡Hola!. Informácie tiež hovoria o tom, že v tretej sérii by sa mal objaviť nielen on, ale určite aj Norma. Žiadne oficiálne vyhlásenie zo strany televízie však doposiaľ nepadlo.

OSUD Skrytej vášne je
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Telemundo)

Viac o téme: Mario CimarroSkrytá vášeň
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu