Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Susedia na neho zavolali POLÍCIU! Z bytu filmového strihača sa ozývali hrôzostrašné zvuky

Zábery z filmu Saw X Zobraziť galériu (3)
Zábery z filmu Saw X (Zdroj: Lionsgate)

LOS ANGELES - Báli sa, že tam niekoho mučí! Predstavte si, že si doma len tak spokojne sedíte a z bytu od vedľa počujete strašný a zúfalý krik. Čo by ste robili? Susedia Steva Forna dlho neváhali a na muža, ktorý pracuje ako strihač filmov, zavolali mužov zákona.

Jedným z filmov, ktoré si momentálne môžete vychutnať v našich kinách, je aj horor Saw X. Od momentu, kedy mal premiéru prvý zo série týchto hororov, ubehli už roky. So zvrátenou hrou o prežitie sa diváci prvýkrát zoznámili v roku 2004.

TRAILER K FILMU SAW X je nevhodný pre maloletých a ľudí s citlivou povahou. 

Hoci pri pohľade na tieto zábery by človek povedal. že tvorcovia nemôžu mať úsmevné historky z nakrúcania, opak je pravdou. Ako režisér snímky Kevin Greutert v rozhovore pre magazín NME uviedol, strihač Steve Forn sa ocitol v poriadne zvláštnej situácii. Keď totiž dokončoval strih jednej z hororových scén, zazvonili u neho policajti. Tých privolali vystrašení susedia, ktorí si mysleli, že tam niekoho extrémne krutým spôsobom mučí. 

Režisér počinu Saw X - Kevin Greutert
Zobraziť galériu (3)
Režisér počinu Saw X - Kevin Greutert  (Zdroj: profimedia.sk)

„Povedal im, že práve dokončuje film a že keď chcú, môžu sa prísť na to pokojne pozrieť dovnútra. Len sa zasmiali a jeho pozvanie odmietli.” prezradil režisér. „Je to vtipná historka. Steve je taký mierumilovných chlapík. Viem si dokonale predstaviť ten výraz v jeho tvári, keď si uvedomil, čo sa vlastne deje,” dodal s pobavením.

Viac o téme: Steve FornSaw X
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu