Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Tomy Kotty po KONFLIKTE s Kolárovským: Navštívil ho v liečebni... Spoločné FOTO!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Koncom januára sa prevalilo, že herec a spevák Matúš Kolárovský (23) podstupuje liečenie. Kvôli problémom so závislosťou na liekoch dobrovoľne vyhľadal pomoc. Umelec sa snaží upratať si život a urobiť hrubú čiaru za všetkým zlým... A zakopať vojnovú sekeru sa po dlhých mesiacoch "nevraživosti" rozhodol aj Tomy Kotty (32). Navštívil ho!

Tomy Kotty a Matúš Kolárovský boli svojho času kamarátmi. Pod palcom ich malo rovnaké vydavateľstvo, pracovali dokonca aj na spoločnej piesni. V čase kedy bol Tomy Kotty na liečení, sa však udiali veci, ktoré sa k nemu neskôr dostali - Matúš sa vraj zaplietol s jeho ex Ráchel. To napokon spevák aj priznal a verejne sa ospravedlnil. 

Tomy Kotty po KONFLIKTE
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

V posledných mesiacoch tak vzťahy dvojice boli skôr napäté, než kamarátske. No po tom, čo sa prevalilo, že Kolárovský tiež nastúpil na liečenie, Kotty sa rozhodol celý konflikt zažehnať. Priviedla ho k tomu aj informácia, že sa niekto snažil predať Kolárovského fotky zo zdravotníckeho zariadenia. Potom urobil niečo, čo zrejme nikto nečakal - Matúša sa verejne zastal.

„Ja v tej dobre, keď mi bolo najhoršie, by som ocenil, keby sa zachoval takto,“ vyhlásil Kotty s tým, že sa cez víkend dokonca chystá Kolárovského navštíviť spoločne s jeho bývalými kolegami z vydavateľstva. A v nedeľu zverejnil aj foto ako dôkaz. „Matúš sa má dobre. Poctivo na sebe pracuje a ja mu držím palce, aby sa vrátil lepší a silnejší ako kedykoľvek predtým,“ napísal k spoločnému záberu a pridal hashtag "druhá šanca". 

Tomy Kotty po KONFLIKTE
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram T.K.)

Viac o téme: Tomy KottyMatúš Kolárovský
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu