Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

TV TIPY na piatok: Divoký západ, mimozemšťania a trpká česká komédia

Zobraziť galériu (6)
(Zdroj: Telkáč.sk, internet)

V piatok večer sa dá oddychovať všelijak. S priateľmi v meste, na športovom podujatí či niekde v prírode. Čo takto stráviť príjemný večer v teple domova pri sledovaní naozaj rôznorodej ponuky televízií?

20:15 Dajto: Krvavá vojna: Hatfieldovci a McCoyovci

Anse Hatfield a Randall McCoy sa po občianskej vojne vracajú k svojim rodinám. Hatfield do Západnej Virgínie a McCoy neďaleko od neho, do Kentucky. Medzi klanmi však začína pomaly narastať napätie, ktoré nakoniec vedie k otvorenej vojne. Westernová miniséria s Kevinom Costnerom ponúkne všetko, čo si divák od Divokého západu môže priať – vášeň, odvahu, zločiny, pomstu a tony púšneho prachu.

Krvavá vojna: Hatfieldovci &
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Telkáč.sk, internet)

20:30 Markíza: Občiansky preukaz

Trpká komédia Ondřeja Trojana o zvláštnom období sedemdesiatych rokov v socialistickom Československu nám predstavuje štvoricu dospievajúcich mladíkov, ktorí sa usilujú získať modrú knižku, aby sa vyhli vojenčine. Osudy Petra, Aleša, Popelku a Míťu, ich rodín, lások a priateľov môžeme sledovať o pol deviatej na Markíze.

Občiansky preukaz
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Telkáč.sk, internet)

22:00 Discovery: Záhady mimozemšťanov

Fanúšikovia mysteriózna by pri tomto dokumente mali zbystriť pozornosť. Pozrite sa na najväčšie záhady spojené s lietajúcimi taniermi UFO za posledných päťdesiat rokov. Veď kto by nechcel vedieť, čo sa skutočne stalo?

Záhady mimozemšťanov
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Telkáč.sk, internet)

22:15 Prima Family: Profesionálové

Mala to byť zdanlivo jednoduchá úloha. Texaský milionár si v roku 1917 zaplatí štvoricu profesionálnych pištoľníkov, aby priviedli späť jeho manželku unesenú mexickými povstalcami. Hrdinovia so silne zakoreneným zmyslom pre česť a spravodlivosť však čoskoro zisťujú, že pravda je trochu iná, ako im ju ich mecenáš vykreslil. Nenechajte si ujsť klasický western, ktorý sa dočkal aj troch oscarových nominácií.

Profesionálové
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Telkáč.sk, internet)

22:30 Joj: Doom

V roku 2046 ľudstvo technologicky napreduje tak, že na Marse pracuje vedecký tím. Ten však jedného dňa začne vysielať správy o neidentifikovanej hrozbe a celá základňa je uvedená do karantény. Zo Zeme je vyslaná jednotka elitných mariňákov na čele s The Rockom a Karlom Urbanom, ktorí majú v adaptácii slávnej videohry za úlohu jediné – zlikvidovať monštrá z hlbín červenej planéty.

Doom
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Telkáč.sk, internet)

Viac o téme: TV TipyDoomObčiansky preukaz
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu