Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

TV TIPY: Futbalový pondelok, legendárne Pulp Fiction a Superpolicajt

Futbalový pondelok, Historky z podsvetia a Superpolicajt Zobraziť galériu (7)
Futbalový pondelok, Historky z podsvetia a Superpolicajt (Zdroj: telkac.sk)

Televízne stanice si pre nás aj druhý septembrový týždeň pripravili z každého rožku trošku. Tešiť sa môžeme na futbalovú kvalifikáciu, kultové filmy či adrenalínovú akciu s Jasonom Stathanom.

Pondelok 20:20 Jednotka: Ukrajina - Slovensko

Adam Nemec v zápase
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: SITA)

Slovenskí reprezentanti začnú kvalifikačný cyklus dôležitým zápasom u našich susedov. Zatiaľ čo na východe Ukrajiny zúria reálne boje, naši futbalisti sa na kyjevskom štadióne pobijú o prvé kvalifikačné body. Štvrtková generálka s Maltou sa síce nepodarila podľa predstáv, keď zverenci Jána Kozáka zvíťazili po rozpačitom výkone iba chudobne 1:0, avšak tento raz pôjde o viac. Zápas môžete sledovať na Jednotke.


Čo si o chudobnom víťazstve nad Maltou myslel reprezentačný lodivod?


20:00 Nova Cinema: Nesmierne hlasito a neuveriteľne blízko

Nesmierne hlasito a neuveriteľne
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: telkac.sk)

Jedenásťročný Oskar je výnimočný - amatérsky vynálezca, frankofil a pacifista. Keď preto nájde záhadný kľúč patriaci jeho otcovi, ktorý zomrel vo Svetovom obchodnom centre 11.9., vydá sa na výnimočnú cestu hľadania v New Yorku. Rodinná dráma režiséra Stephena Daldryho ponúka aj dávku fantastiky, hviezdne obsadenie v podaní Toma Hanksa, Sandry Bullock a detského herca Thomasa Horna a to najdôležitejšie, čo život ponúka. Lásku.

Utorok 22:00 Dajto: Pulp Fiction: Historky z podsvetia

Pulp Fiction: Historky z
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: internet)

Kultovým krimithrillerom z dielne Quentina Tarantina sa filmoví fanúšikovia bavia už 20 rokov. Ponúka totiž tri na prvý pohľad nesúvisiace historky z krvavého podsvetia tvoriace jeden príbeh. Ten je plný štylizovaného komiksového násilia, drog a dnes už legendárnyh dialógov. Vychutnajte si absurdné situácie a nečakané dejové zvraty v spoločnosti Brucea Willisa, Johna Travoltu, Samuela L. Jacksona či Tima Rotha.


Samuel L. Jackson je aj vďaka výkonu v Pulp Fiction zapísaný v Guinnesovej knihe rekordov. Prečítajte si prečo!


Streda 20:45 Joj Plus: Superpolicajt

Superpolicajt
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: internet)

Terence Hill počas svojej dlhočíznej kariéry nehral iba vo westernoch s Budom Spencerom. Rodák z Benátok Dave Speed je v tejto akčnej komédii iba obyčajným policajtom, ktorý sa však počas vyšetrovania banálneho prípadu dostane do styku s rádioaktívnym žiarením. To ho napočudovanie nezabije, naopak, dodá mu superschopnosti a z dobráckeho babráka sa tak razom stáva policajt, ktorého zavolajú všade tam, kde nestačí ani jednotka SWAT...

Štvrtok 20:20 Fanda: Krvavé pobrežie

Krvavé pobrežie
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: telkac.sk)

Rok 208, Číne síce panuje dynastia Han a cisár Han Xiandi, avšak obrovská krajina je rozdelená na proti sebe bojujúce časti. Najväčšou hrozbou je premiér Cao Cao, ktorý vládne tvrdou rukou na západe, cisára považuje za obyčajnú bábku a jeho cieľom je jediné – zničiť cisára a ustanoviť sám seba panovníkom. Cisárov strýko Liu Bei je však proti a tak sa zdá, že sa v tejto historickej vojnovej dráme všetko chýli k jedinému a nezadržateľnému koncu, keď sa v krutom boji muža proti mužovi stretnú státisícové armády.

21:45 Film Plus: Mechanik zabijak

Mechanik zabijak
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: telkac.sk)

Artur Bishop je elitný zabijak, ktorý disponuje unikátnym talentom. Dokáže totiž absolútne čiste odpratať nežiadúce osoby. Keď však zabijú jeho radcu a kamaráta Harryho, Bishop stráca jednu zo svojich predností - nezaujatosť a sľubuje pomstu. Navyše sa k nemu pridáva aj Harryho syn Steve a postupne sa zaúča do krvavého remesla. V hlavnej úlohe adrenalínom nabitej akcie Simona Westa (Lara Croft - Tomb Raider, Expendables 2) sa predstavil britský drsňák s kamennou tvárou Jason Statham.

Viac o téme: TV TipyPulp fictionFutbalSuperpolicajtMechanik zabijak
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu