Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

TV TIPY: Nehanební bastardi rozpútajú peklo: Začnú sa Hry o život

TV Tipy Zobraziť galériu (8)
TV Tipy (Zdroj: telkac.sk)

Víkend plný oddychu je opäť tu a ponúka, ako už je zvykom, množstvo kvalitných filmov. Piatok, sobotu i nedeľu si vychutnáme hollywoodske hviezdy v drámach, thrilleroch, akčných snímkach či katastrofickom trháku. Dámy a páni, posaďte sa pred televízne obrazovky, oddych môže začať.

Piatok 20:30 Joj: Útek na Horu čarodejníc

Útek na horu čarodejníc
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: telkac.sk)

Vydajte sa spolu s The Rockom, alias Dwayneom Johnsonom do tajomnej nevadskej púšte na dobrodružnú a nebezpečnú výpravu, na ktorej pôjde o holý život. Na mysterióznej Hore čarodejníc sa totiždejú nevysvetliteľné a čudesné javy. Je iba na taxikárovi Jackovi Brunovi a dvoch tínedžeroch s nadprirodzenými schopnosťami, aby vyhrali preteky s časom arozplietli kĺbko záhad trápiace celú oblasť.


Mohlo by vás zaujať:The Rock potvrdil: Filmová Pobrežná hliadka sa už pripravuje


21:00 Doma: Dom pri jazere

Dom pri jazere
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: telkac.sk)

Na ceste do mesta zájde Kate (Sandra Bullock)k domu pri jazere a necháva v schránke odkaz pre nového nájomníka, aby dával pozor naň a na zvláštne otlačky psích láb. Alex (Keanu Reeves) spočiatku tejto správe nevenuje pozornosť, keď však pri natieraní móla pribehne pes až kjeho vchodových dverách a zanechá odtlačky presne na tých miestach, ako opisovala Kate. Nevšedný vzťah tak môže začať.


Mohlo by vás zaujať:Nespokojný Keanu Reeves o ponukách z Hollywoodu: Je to naprd


22:15 Prima Family:Nehanební bastardi

Nehanební bastardi
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: telkac.sk)

Druhá svetová vojna v podaní Quentina Tarantina ponúka príbeh zasadený do nacistami okupovaného Francúzska.Pod vedením amerického poručíka Aldo Rainea sa na územi Európy formuje nezvyčajná vojenská jednotka. Úlohou jej členov je nielen prežiť na území plnom nacistov a ich prisluhovačov, ale zároveň likvidovať ich elity a to tak efektne, že tým budú medzi nimi šíriť strach a paniku. Pomaly sa blížia k finálnej úlohe, ktorou nebude nič iné, ako zabiť šéfa Tretej ríše, Adolfa Hitlera.


Mohlo by vás zaujať:Cesta k úspechu býva tŕnistá: Takto vznikal legendárny Pulp Fiction


Sobota 20:30 Joj: Hry o život: Skúška ohňom

Hry o život: Skúška
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: telkac.sk)

Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence) sa po víťazstve v 74. Hrách o život vracia domov, do svojho 12. okrsku, spoločne s ďalším vyvoleným Peetom Mellarkom (Josh Hutcherson). Čaká ich oslavná cesta po krajoch Panemu, kde vidí, že do krajiny sa blíži revolúcia.Kapitol má ešte stále moc pevne v rukách, čoho dôkazom sú prípravy ďalších hier o život. Tierozhodnú o budúcnosti celého Panemu a opäť sa ich bude musieť zúčastniť aj Katniss.


Mohlo by vás zaujať:Jennifer Lawrence drží nový svetový rekord: V tomto je NAJ!


20:45 Joj plus: Rozpútané peklo

Rozpútané peklo
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: telkac.sk)

V meste Dantes Peak na úpätí nečinnej sopky už dlho vládne idylka. Všetko sa však mení, keď vedec a vulkanológ Harry Dalton (Pierce Brosnan) je vyslaný, aby preskúmal nezvyčajnú aktivitu. Zisťuje, že so sopkou niečo nie je v poriadku, a usiluje sa prinútiť šéfa, nech odsúhlasí evakuáciu. Ten však odmietne a mestu podpíše ortieľ smrti, keď sa udeje zemetrasenie s katastrofickými následkami. Sopka následne začne chŕliť horúcu lávu a popol.


Mohlo by vás zaujať:Ohromujúce katastrofické filmy: Toto všetko už nivočilo Zem!


Nedeľa 20:00 Wau: Život s Helen

Život s Helen
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: telkac.sk)

Helen Harris (Kate Hudson) si žije svoj sen. Cez deň je úspešnou modelkou a v noci zas parketovým levom v najvychytenejších baroch na Manhattane. To všetko sa zmení v osudový moment, keď jej sestra príde o život a Helen sa musí postarať o jej tri deti -pätnásťročnúAudrey, desaťročnéhoHenryho a päťročnú Sarah. Keď spozná sympatického a prívetivého Parkera, odrazu stojí pred ňou veľkáotázka. Chce sa vôbec vrátiť späť do svojho predošlého života?


Mohlo by vás zaujať:V hollywoodskom svete straší: Herečka Kate Hudson vidí mŕtvych!


20:30 Markíza: Colombiana

Colombiana
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: telkac.sk)

Film natočený podľa scenára Luca Bessona, autora filmových lahôdok ako je Brutálna Nikita alebo Piaty Element, rozpráva príbeh krásnejCataleye. Ten nieje tak pekný, ako ona samotná. Ako malá bola v kolmbijskej Bogote svedkom vraždy svojich rodičov, kvôli čomu sa neskôr stala chladnokrvnou vrahyňou.


Mohlo by vás zaujať:Tehotná sexi Avatarka: Vieme pohlavie jej dvojičiek!


Viac o téme: TV Tipy
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu