Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

TV Tipy na začiatok pracovného týždňa: Playboy Jack Nicholson i Brad Pitt v ringu

Lepšie neskoro ako nikdy Zobraziť galériu (7)
Lepšie neskoro ako nikdy

Televízne stanice budú v úvode nového roku servírovať svojim divákom viaceré kvalitné filmové tituly. Na svoje si prídu milovníci akčných filmov, krimi komédií, slovenských filmov, ale aj romantici či tí, ktorí hľadajú vo filmoch hlbšie myšlienky.

Pondelok:

20:15 Dajto: Tango a Cash

Keď Sylvester Stallone a Kurt Russell spoja svoje sily, tak i svalnatým gangsterom sa rozklepú kolená. A preto sa radšej poistia a zaistia dvojici „výlet“ do väzenia. Tango a Cash sa však v ňom dlho neohrejú a všetko tak speje k nevyhnutnej konfrontácií medzi nimi a mocným mafiánom. Stanica Dajto ponúkne pondelok večer typický „buddy“ film plný napätia, vystrelených guliek, trefných replík a samozrejme aj Sylvestera Stallona.


Film Expendables 3 Stalloneovi nevyšiel: Uznal chybu, toto chce zmeniť


Tango a Cash
Zobraziť galériu (7)

21:55 ČT1: Čokoláda

Švédsky režisér Lasse Hallström má povesť tvorcu, ktorý vytvára filmy, ktoré vedia pohľadiť na duši, o čom divákov v minulosti presvedčil už titulmi ako Pravidlá muštárne alebo Hačiko: Príbeh psa. Iná nebude ani Čokoláda – príbeh o tom, ako dokáže niečo tak obyčajné ako je čokoláda zamávať prúdernym francúzskym mestečkom a prebudiť ho k životu. A to i za pomoci Johnnyho Deppa.


Lákavi Piráti Karibiku: Môžeme sa tešiť na exotickú faunu a flóru


Čokoláda
Zobraziť galériu (7)

Utorok:

20:30 DOMA: Lepšie neskoro ako nikdy

Starnúci playboy Jack Nicholson (Harry Sanborn) má slabosť pre mladé ženy a ani tie mu nedokážu odolať. Pri Amande Peetovej (Marin) však zistí, že vek už oklamať nedokáže. Ba čo horšie, začína niečo cítiť k Marininej matke, Diane Keatonovej! Ako však môže bojovať s mužom, ktorý je o toľko mladší než on, a to navyše príťažlivým lekárom (hrá ho Keanu Reeves), ktorý sa Diane Keatonovej dvorí?


Improvizované umenie: Toto sú najlepšie scény, ktoré vznikli náhodou


Lepšie neskoro ako nikdy
Zobraziť galériu (7)

22:00 Dajto: Podfu(c)k

Krimi-komédia Podfu(c)k patrí dodnes k tomu najlepšiemu, čo Guy Ritchie natočil. Výrazne napomohla ku kariére Jasonovi Stathamovi a zároveň predstavila Brada Pitta v jednej z jeho najzábavnejších a najoriginálnejších hereckých úloh – ako zápasníka v ringu. A keď si k tomu pripočítate drsný čierny humor, kvalitný scenár, je takmer isté, že o zábavu bude v utorok večer postarané.


Nevera v Hollywoode: Celebrity, ktorým partneri nasadili parohy


Podfu(c)k
Zobraziť galériu (7)

Streda:

20:55 Dvojka: Legenda o lietajúcom Cypriánovi

Na poli slovenského filmu sa v posledných rokoch zrodilo viacero zaujímavých projektov a jedným z nich je i výpravná historická dráma z obdobia 18. storočia, Legenda o lietajúcom Cypriánovi. Rozpráva príbeh o mužovi, ktorý sa pokúša nájsť svoje miesto v nestabilnom svete nového Uhorska. Popritom sa snaží zhotoviť aj niečo, z čoho pomocou by mohol vzlietnuť k oblakom, lietajúci stroj.


JOJ-ka vyťahuje ďalší tromf: Zaujať chce seriálom Divoké kone


Legenda o lietajúcom Cypriánovi
Zobraziť galériu (7)

22:00 Dajto: Kult hákového kríža

Derek Vinyard až vo väzení pochopil, aké zlo sa ukrýva za neonacizmom, ku ktorému sa on dovtedy hrdo hlásil. Domov sa vracia ako vymenený človek pripravený začať písať novú kapitolu svojho života. Veľmi rýchlo však pochopí, že neonacistická chobotnica má dlhé chápadlá a počas jeho neprítomnosti ulovila do svojich spárov i Derekovho mladšieho brata. Podarí sa mu ho zbaviť kultu hákového kríža a priviesť ho na späť na správnu stranu?


Z papiera na zelené plátno: Najlepšie filmové adaptácie kníh


Kult hákového kríza
Zobraziť galériu (7)

Viac o téme: TV TipyBrad PittJack Nicholson
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu