Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

TV TIPY na začiatok týždňa: Každý deň boj so zločinom

Joker
Joker (Zdroj: internet)

Fanúšikovia akcie, pozor! Tento týždeň si určite prídete na svoje. Či už pri záchrane pivného magnáta, lapení zločincov, odstraňovaní bomby alebo pri spolupráci s netopierím mužom.

Pondelok 20.20 Jednotka: Únos Heinekena

Fanúšikov pivného priemyslu poteší film ojednom znajznámejších majiteľov pivných impérií. Ten bol zároveň aj najvplyvnejším mužom vHolandsku, čo viedlo kjeho únosu. 21 dní bol ponižovaný vmalej cele, kým sa nedočkali výkupného. Pomsta však musí prísť, aj keby sa čo dialo.


Ďalší kšeft pre hviezdu: Kedysi holohlavý vrah, koho si zahrá teraz?


20.30 Wau: Slečna nebezpečná

Kto nemá peniaze, ten sa chytá každej možnosti zarobiť si, nech to je už kdekoľvek. Stefanie Plumová je na tom podobne – nemá prachy, manžela, prácu aaby toho nebolo málo, prišla aj oauto. Vtedy sa jej naskytne jedinečná príležitosť – chytať ľudí, ktorí sa nedostavia na súd. Ked´že skvelá možnosť zárobku sa neodmieta, Stefanie prácu berie ajej prvým prípadom je sympatický bývalý policajt obvinený zvraždy, ktorého pozná už od detských čias...


Tento muž nakrúti nového Votrelca: Najvplyvnejšia celebrita Afriky!


Utorok 20.30 Joj Plus: Stav ohrozenia

Mená ako Denzel Washington či Bruce Wilis sú jasnou zárukou kvalitnej akcie. Vlne teroru, ktorú iniciovali Arabi, sa musí postaviť agent Hub. Postupne sa vNew Yorku vytvára panika aboj je dosť nerovný až tak, že vyhlásia vuliciach výnimočný stav. Hrozba je totiž dosť veľká.

Streda 20.15 Dajto: Temný rytier

Aj vstredu sa bude bojovať so zločinom. Tento raz na čele sBatmanom, ktorý sa usiluje zničiť aj posledné kriminálne živly vmeste. Ten zistí, že nie každé spojenectvo je vhodné, pretože za nevypočítateľným Jokerom sa skrýva starý známy.

Štvrtok 20.20 Jednotka: Štyri svadby ajeden pohreb

Už klasika sHughom Grantom aRowanom Atkinsonom prinesie uvoľnenie do blížiaceho sa víkendu. Je ťažké si predstaviť, že na takmer každú sobotu máte vdiári zaznačenú niečiu svadbu. Charlie ajeho kamaráti si takto pravidelne užívajú cudzie svadby, ovlastných však nechcú ani počuť. Až kým nenarazí na možno tú pravú...


Hviezdna spolupráca Toma Hanksa a Justina Biebera: Vieme, čo ich spojí


20.15 Dajto: Mierotvorca

George Clooney aNicole Kidman si užijú vakčnom trileri napätia vyše hlavy. Pokúsia sa zabrániť katastrofe, ktorou výbuch atómovej bomby bezpochyby je. Tú plánujú odpáliť vsídle OSN bosniansky Srbi ako odplatu za mierotvorcov, ktorí podľa nich spôsobili vojnu vJuhoslávii, vktorej prišiel jeden znich oženu aj dcéru.

Viac o téme: Nicole KidmanDenzel WashingtonHugh Grant
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu