Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Smiech, plač a aj adrenalín: Tento týždeň vás nenechá vydýchnuť!

TV Tipy Zobraziť galériu (10)
TV Tipy (Zdroj: telkac.sk, youtube)

Po práci si veru zaslúžite oddych. Či si už vyberiete spoločnosť priateľov, knihy alebo televízie, môžeme vás ubezpečiť, že poslednú z týchto možností určite neoľutujete. Tohtotýždňové filmy vás rozhodne nesklamú!

Pondelok, Nova Cinema 20:00 - Sociálna sieť

Hovorí sa, že každá doba má svojho vizionára. Máloktorý z nich však zanechal takú stopu, ako sa to podarilo Američanovi Markovi Zuckerbergovi. Snímka Sociálna sieť rozpráva príbeh o mladíkovi, vďaka ktorému sú dnes stovky miliónov ľudí prepojených na sociálnej sieti Facebook. Pozrite si okolnosti vzniku revolučného medzníka spoločnosti prostredníctvom pohľadu dvoch mimoriadne inteligentných, no odlišných mužov tvrdiacich, že práve oni boli pri vzniku tohto fenoménu. Drámarežiséra Davida Fincherazískala tri Oscary za strih, scenár (Andy Sorokin) a hudbu.

Sociálna sieť
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: FB / The Social Network Movie)


Mohlo by vás zaujať:Najnovší počin Woodyho Allena: Spojí zvodnú upírku s akčným hrdinom


Film Plus 23:15 - Žena v čiernom

Ak sa radi bojíte a medzi vašich obľúbených hercov patrí aj Daniel Radcliffe, máme tu niečo pre vás.Londýnsky právnik Arthur Kipps sa stále nevie zmieriť so smrťou manželky Stelly, ktorá pred štyrmi rokmi zomrela pri pôrode ich synčeka. Od svojho chlebodarcu dostáva poslednú šancu, keď ho posiela na vidiek, aby spracovalprávnu dokumentáciu o rezidencii nedávno zosnulej pani Drablowovej. Arthur, ktorý pracuje v rozľahlom starom dome sám, čoskoro začína odhaľovaťkruté a znepokojivé tajomstvá sídla.Keď mysteriózna a pomstychtivá žena v čiernom začne ohrozovať aj Arthura a jeho najbližších, musí nájsť spôsob, akým vražedný kruh preruší.

Žena v čiernom
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: telkac.sk)


Mohlo by vás zaujať:Daniel Radcliffe opäť kúzelníkom: Harry Potter bude Podfukárom


Utorok, Dajto 20:15 - Detektívi z Hollywoodu

Akčná komédia s dvojicou Harrison Ford a Josh Hartnett v úlohe dvoch nie úplne typických parťákov vás pobaví v utorok večer. Ako by ste opísali duo, v ktorom starší policajt Joe Gavilan, vo voľných chvíľach realitný agent, dostane ako partneranerozvážneho mladíkaK.C. Caldena, ktorého túžbou nie je nič iné ako Broadway a sláva na divadelnom javisku? Spolu však musia prekonať svoje odlišnosti, pretože ich úlohou je vyšetriť vraždu známeho rapera. Zavedie ich medzi celeberity a neskôr aj k hudobnému mágovi Sartainovi, ktorý sa ukazuje ajtemnom svetle.

Detektívi z Hollywoodu
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: telkac.sk)


Mohlo by vás zaujať:Nový trailer k Hviezdnym vojnám: Pozrite si Fordov veľkolepý návrat


Prima Cool 22:40 - Jednotka príliš rýchleho nasadenia

Prima Cool stredajší večer spríjemní netradičnou komédiou z policajného prostredia. Londýnsky strážca zákona Nicholas Angel (Simon Pegg) je pravdepodobne najlepší seržant, ktorý kedy pôsobil v radoch tamojšej polície. Je tak dobrý, až musí byť prevelený do ospalého mestečka Sandford, aby ďalej nestrápňoval kolegov. Tam vytvorí partnerskú dvojicu s dobrákom Dannym (Nick Frost) a čaká, či sa v nudnom zapadákove niečo udeje. Z letargie ho preberie až séria nevysvetliteľných nešťastných náhod,ktorá nakopne originálnu zápletku sosuchým anglickým humorom a svojráznymi postavičkami.

Jednotka príliš rýchleho nasadenia
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: telkac.sk)


Mohlo by vás zaujať:Strach a hrôza z nemŕtvych: Tieto zombie filmy by ste nemali minúť


Streda, DajTo 20:10 - MŠK Žilina - ŠK Slovan Bratislava

Stredajší večer tento raz neprinesie futbalovú Ligu majstrov, ale aj súboj Žiliny a bratislavského Slovana vo Fortuna lige prinesie zaujímavú zápletku. Domáci budú Pod Dubňom bojovať o zachovanie nádeje na titul, keďže líderz Trenčínamák dobru jeden zápas a dvojbodový náskok. Belasí zas chcú potvrdiť dobrú formu, ktorá im vyniesla osamostatnenie na štvrtom mieste a priblíženie sa Spartaku Trnava. Pre Slovan je táto sezóna nevydarená, fanúšikovia preto dúfajú aspoň v umiestnenie sa v prvej trojke a zabezpečenie pohárovej Európy aj na budúci rok.

Tomáš Jablonský (vpravo) zo
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: SITA)


Mohlo by vás zaujať: Najlepšie športové spravodajstvo nájdete na webe Športky.sk!


HBO 20:00 - Na vine sú hviezdy

Hazel je 16-ročná dievčina a má to v živote dosť ťažké. Pred tromi rokmi jej diagnostikovali rakovinu štítnej žľazy, a preto sa usiluje žiť najlepšie, ako sa dá. Na stretnutí podpornej skupiny sa zoznámi s Gusom, vyliečeným pacientom, ktorý je v skupine ako morálna podpora jedného zo svojich kamarátov. Hazel a Gus sa do seba zaľúbia, avšak dievča sa usiluje udržať si odstup, pretože sa bojí, že ak zomrie, Gusa to poznamená. Netuší však, že mladík jej chce splniť najväčšie želanie - výlet do Amsterdamu a stretnutie s jej obľúbeným spisovateľom.Romantický film plný dojímavýchscén má na svedomírežisér Josh Boone, ktorý čerpal zknižnej predlohy Johna Greena.

Na vine sú hviezdy
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: telkac.sk)


Mohlo by vás zaujať:Láska všade navôkol: Top scény pre fanúšikov romantiky


Štvrtok, Joj Plus 20,40 - Horúce strely

Horúce strely patria medzi absolútnu špičku medzi paródiami. Snímkarežiséra Jima Abrahamsa (Bláznivé strely, Pripútajte sa, prosím) ponúkla svetu jednu z najlepších rolí Charlieho Sheena.Špičkového pilota Toppera Harleyho prezývaného Macher požiada jeho veliteľ, aby sa vrátil do služby, ktorú opustil pre strach spôsobený zlyhaním jeho otca pred mnohými rokmi. Američania totiž plánujú veľký útok na Saddáma Husseina pod názvom "Spiaca lasička" a práve Topper má byť kľúčom k úspechu. Pripravte sa na film plný bláznivých gagov, vtipných narážok a prestrelených hereckých výkonov.

Horúce strely
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: telkac.sk)


Mohlo by vás zaujať:Pomsta tvorcov Dva a pol chlapa: Neslávny "návrat" Charlieho Sheena!


Nova 22:15 - Minority Report

Rok 2054, Washington D.C. V hlavnom meste USA panuje situácia, akú by si prial hádam každý - mesto je totiž zbavené kriminality. Vďačí za to elitnej jednotke "PreKrim", ktorá s pomocou troch neomylnýchjasnovidcov dokáže zabrániť zločinu ešte predtým, než sa udeje. Veliteľ špeciálnej jednotky John Anderton (Tom Cruise) si kedysi prežil svoju osobnú tragédiu a preto má pre svoju prácu motiváciu navyše. Jedného dňa sa však dokonalý systém otočí práve proti nemu a z hrdinu sa stáva najhľadanejší muž. Pátranie vedie jeho úhlavný rival Danny Witwer (Colin Farrell) a Anderton bude mať čo robiť, aby mu v tomto sci-fi majstra Stevena Spielberga unikol a dokázal svoju nevinu.

Minority Report
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: youtube.com)


Mohlo by vás zaujať:Tom Cruise, Kristen Stewart či Brad Pitt: Filmy, v ktorých boli ešte zelenáči!


Viac o téme: TV Tipy
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu