Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Týždenné TV Tipy pre každého: Komédia, akcia, ale aj rýchla jazda

(Zdroj: internet)

Tento týždeň si každý príde na svoje. Môžete si vychutnať komédie, akčné filmy, ale aj rýchlu jazdu. Tešíte sa?


PONDELOK


20:40Joj Plus- Smrtonosná pasca 4.0

Legendárny John McClane sa vracia v dokonalej forme. Oslavy Dňa nezávislosti budú ohrozené rafinovaným útočníkom. V ohrození sa tentokrát ocitne aj McClanova dcéra. Pre záchranu dcéry spraví všetko, pomáhať mu pritom bude počítačový expert, s ktorým sa rozhodnú poraziť útočníka využívajúceho najmodernejšie technológie. Plánuje ich totiž využiť k tomu, aby uviedol svet do totálneho chaosu.

20:15Dajto - Kontraband

Akčný thriller v hlavnej úlohe s Markom Wahlbergom je takmer vždy zárukou kvality. Tentokrát si zahrá usporiadného otca rodiny Chrisa Farradaya, ktorý sa však kedysi pohyboval ďaleko za hranicou zákona. Pašoval rôzny tovar zo Strednej Ameriky do Spojených štátov. Mladší brat jeho ženy (Kate Beckinsale) sa však rozhodol začať tam, kde Chris prestal. Chris sa tak dostane do situácie, kedy sa musí rozhodnúť. Nechá popraviť vlastného švagra alebo sa vráti k tomu, čo kedysi robil a jeho dlh odpracuje?

23:20 Joj Plus - Vychádzajúce slnko

Uprostred noci zavolajú policajta Weba Smitha k vražde Cheryl, ku ktorej došlo v rokovacej miestnosti jaonskej firmy. Tajomným telefonátom nadviaže kontakt so zvláštnou postavou - detektívom Johnom Connorom, ktorý disponuje veľkou mocou. Spolu vytvoria skvelý tým, no čím viac sa dostávajú k podstate vraždy, tým viac sa ich vlastné krvavé tajomstvá dostávajú do nich samých. V hlavnej úlohe sa predstaví Sean Connery a Wesley Snipes.


Mohlo by vás zaujímať: Chcete cestovať, no chýba vám odvaha? Týchto desať filmov vás určite inšpiruje



UTOROK


20:15Dajto - Policajná akadémia: Moskovská misia

Siedmy zo série divácky úspešných filmov o bláznivej partičke policajtov sa bude teraz odohrávať v Moskve. Tvorcovia nás prevedú spolu s hlavnými postavami po najvýznamnejších miestach Moskvy ako Červené námestie, Moskovský cirkus, Veľké divadlo a iné. Každý kto má týchto šialencov v láske si určite príde na svoje.

20:40 Joj Plus - Za nepriateľskou línou 3 - Kolumbia III

V kolumbijskej džungli je to drsné, nemáte kam uniknúť, a preto aj americká armáda je nútená robiť vlastné rozhodnutia. Ďalší film zo skvelej akčnej série vás zavedie do úplne iného prostredia. Ocitnete sa v chaosom zmietanej Kolumbii, kde medzi sebou bojujú vládne úrady a povstalci. Príslušníci špeciálneho tímu majú za úlohu tieto dve nepriateľské frakcie sledovať, no namiesto toho sa oni sami ocitnú v úlohe vinníkov...

22:00Dajto- Rýchlo a zbesilo: Tokijská jazda

Tretie pokračovanie kultovej série s rýchlymi autami a krásnymi ženami tentokrát nepredstaví v hlavných úlohach Vina Diesela a Paula Walkera, ale mladého rebela, ktorý má problém so zákonom. Matka si s ním nevedela dať rady, a preto ho posiela za otcom do Tokia. Rýchla jazda ho však zláka aj tu a naučí sa niečomu novému, s čím sa v Amerike nestretol - driftovaniu... a šou sa môže začať...


Mohlo by vás zaujímať:Túžia po nich milióny fanúšikov, no ich priťahuje rovnaké pohlavie



STREDA


20:15Dajto -Nočný let

Rachel McAdams a Cillian Murphy sa stretnú v thrilleri, ktorý sa začne odohrávať vysoko nad nami. Tvorca kultových hororov Wes Craven stojí aj za touto snímkou, ktorá je však úplne iná, než načo sme uňho zvyknutí. Lisa Reisert nerada lieta, no strach, ktorý sa jej zmocní v lietadle nemá so strachom z lietania nič spoločné. Jej spolucestujúci Jackson totiž pripravil vražedný plán, ktorého súčasťou sa má stať práve Lisa.

21:55Dajto - Úkryt

Kultový thriller Úkryt v hlavnej úlohe s Jodie Foster a vtedy ešte neznámou Kristen Stewart pochádza z dielne Davida Finchera. MegAltmanová sa po rozvode spolus dcérou presťahuje do obrovského domu, ktorého súčasťou je aj izba slúžiaca ako úkryt. Nečakala však, že hneď prvý večer ju bude musieť využiť. Pre svoju dcéru je ochotná spraviť všetko, aj keby ju to malo stáť život.


Mohlo by vás zaujímať:Takto kedysi vyzerali tváre Búrlivého vína: Čo poviete, zmenili sa?



ŠTVRTOK


20:40Joj Plus - Deň, keď sa zastavila Zem

Mysleli sme si, že Zem patrí nám, no bola to chyba. Sci-fi dráma je remakom snímky z roku 1951, ktorú natočil Scott Derrickson. Snímka rozpráva príbeh mimozemšťana Klaatua, ktorý príde na Zem s jasným cieľom – zabrániť Zemi v sebadeštrukcii. V hlavnej úlohe sa predstaví Keanu Reeves a Jennfer Connely. Ak máte chuť na sci-fi s mimozemšťanmi, tento film je to pravé na štvrtkový večer.

22:25 Dajto - Umenie boja: Zrada

Wesley Snipes sa predstaví aj v tomto akčnom thrillery ako agent, ktorý vyjde z úkrytu, aby pomohl priateľovi. Za jeho obvinením z vraždy však vidí zradu a nebezpečnú korupciu. Je pripravený mu pomôcť, no keď sa zjaví, začne sa objavovať stále väčší počet obetí. Postupne však Shawn zistí, že slúžil len ako obyčajná návnada. Snímka je voľným pokračovaním filmu Umenie boja z roku 2000.

Viac o téme: Rýchlo a zbesiloÚkrytNočný letPolicajná akadémia
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu